10. december 2018
Det private plejehjem Himmelev Gl. Præstegård tog i foråret 2014 første spadestik til en udvidelse, der indeholder 52 plejeboliger og 16 seniorboliger. Nu ligger byggeriet stille, fordi entreprenøren er gået konkurs. Foto: Kenn Thomsen
Det private plejehjem Himmelev Gl. Præstegård tog i foråret 2014 første spadestik til en udvidelse, der indeholder 52 plejeboliger og 16 seniorboliger. Nu ligger byggeriet stille, fordi entreprenøren er gået konkurs. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konkurs bremser nyt plejehjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konkurs bremser nyt plejehjem
Roskilde - 14. november 2017 kl. 15:32
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Blot tre måneder før afslutningen af den storstilede ombygning af friplejehjemmet Himmelev Gl. Præstegård, ligger hele projektet stille, fordi entreprenøren er gået konkurs.

arrow Læs også: Gaver til plejehjem: Nye træer og en slyngelstue

Byggeriet, som samlet omfatter 52 plejeboliger og 26 seniorboliger, har været i gang siden maj 2014. Projektet var udbudt i en totalentreprise, som blev vundet af Hald & Halberg a/s. Firmaet, som i 2015 var gazellevirksomhed, og som har hovedsæde i Høje-Taastrup, har de seneste tre år haft Jens Løgstrup som formand for bestyrelsen - en post han fratrådte den 18. oktober.

12 dage senere afsagde Sø- og Handelsretten konkursdekret, og samtlige firmaets 30 medarbejdere stod uden job.

Himmelev Gl. Præstegård drives af Roskilde Rotary Klub og Roskilde Østre Rotary Klub i samarbejde med OK-Fonden, og sidstnævntes administrerende direktør, Paul Erik Weidemann, siger til DAGBLADET, at det er for tidligt at sige, hvor meget konkursen vil forsinke færdiggørelsen.

- Allerførst er vi nødt til skabe et overblik sammen med kurator. Indtil da er vi lidt sparsomme med udmeldinger, men til beboere, pårørende og medarbejdere har vi meldt ud, at vi både har det tekniske og økonomiske fundament til at gøre projektet færdig. Det hersker der ingen tvivl om, så vi er ikke bekymrede, siger Paul Erik Weidemann.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

arrow Plejecentre får topkarakter
08. april 2018 kl. 08:46 Opdateret: kl. 21:08

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk