26. marts 2019
Roskilde Kommune overtager driften af Himmelev Idrætspark. Det betyder blandt andet brugsaftaler for alle de klubber, som holder til her. Foto: Anders Ole Olsen
Roskilde Kommune overtager driften af Himmelev Idrætspark. Det betyder blandt andet brugsaftaler for alle de klubber, som holder til her. Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Fotograf Anders Ole Olsen ©
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ikke længere pigerne mod drengene: Kommune overtager drift af idrætspark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikke længere pigerne mod drengene: Kommune overtager drift af idrætspark
Opdateret 14. november 2018 kl. 10:27
Roskilde - 13. november 2018 kl. 16:10
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indtil nu har det været Himmelev Boldklub, som har stået for driften af klubhuset i Himmelev Idrætspark. På seneste møde i kultur- og idrætsudvalget blev det dog godkendt, at Roskilde Kommune overtager driften.

arrow Læs også: Stridende fodboldklubber skal lære at dele

- Det har været en stor opgave. Himmelev Boldklub har brugt mange penge på det, siger formand for kultur- og idrætsudvalget, Claus Larsen (S) og fortæller, at kommunen derfor efter aftale med klubben overtager driften per 1. januar.

Det sker rent praktisk ved, at driften af alle bygninger i Himmelev Idrætspark bliver samlet under Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena, der i forvejen drifter de resterende bygninger på området.

Når kommunen overtager driften, vil der blive lavet brugsaftaler med de faste brugere i alle bygningerne i Himmelev I­drætspark for at få helt rene linjer i forhold til hvilke brugere, der har adgang til hvilke faciliteter og i hvilket tidsrum.

Det drejer sig om Roskilde Badminton i badmintonhallen, Himmelev-Veddelev Boldklub i fodboldklubhuset og HVI Håndbold og Roskilde Pigefodbold i café og køkken ved hallen.

Desuden skal Roskilde Skiklub kunne benytte café og køkken i hallen efter deres ugentlige træning. Denne løsning vil kræve mindre forbedringer i forhold til faciliteterne ved hallen, som eksempelvis flytning af en dør og anskaffelse af et par køleskabe.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde tirsdag den 13. november. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk