27. marts 2019
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune vil holde fødselsdagsfest for alle 75-årige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune vil holde fødselsdagsfest for alle 75-årige
Roskilde - 14. juni 2018 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fremover kan borgere, der fylder 75 år, forvente at få en hilsen fra Roskilde Kommune. Ved samme lejlighed vil de blive præsenteret for nogle af kommunens 135 frivillige sociale foreninger.

En gruppe frivillige sociale foreninger kontaktede i januar kontaktede kommunen med ønsket at iværksætte en indsats mod ensomhed blandt ældre. Siden har foreningerne mødtes med både borgmesteren og formændene for sundheds- og omsorgsudvalget og beskæftigelses- og socialudvalget.

Forskellige muligheder blev drøftet, og et af forslagene var et arrangement, hvor alle, som fylder 75 inden for et kalenderår, får mulighed for at blive introduceret til kommunens frivillige sociale foreninger og samtidig gøre det nemt at indgå i nye netværk.

- Et godt og aktivt seniorliv hænger sammen med fællesskab og netværk, som giver oplevelser i hverdagen og kan træde til, når man har brug for det. For mange er det heldigvis også sådan seniorlivet er, men der er også seniorer, som oplever ensomheden, og det skal vi gøre noget for at afhjælpe, siger borgmester Joy Mogensen.

Der vil i 2018 være 798 borgere i Roskilde Kommune, som fylder 75 år. Det første fødselsdagsarrangement skal efter planen løbe af stablen til efteråret.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk