18. december 2017
Forstander og initiativtager til Roskilde Outdoor Efterskole, Lotte Nowack, viser rundt på den kommende efterskole på Efterskolernes Dag. Foto: Mariann Sofiasdottir
gallery icon

Se billedserie

Forstander og initiativtager til Roskilde Outdoor Efterskole, Lotte Nowack, viser rundt på den kommende efterskole på Efterskolernes Dag. Foto: Mariann Sofiasdottir
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommende efterskoleelever skal få øjnene op for Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommende efterskoleelever skal få øjnene op for Roskilde
Roskilde - 25. september 2017 kl. 12:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Mariann Sofiasdottir
Søndag stod i efterskolernes tegn, da efterskoler landet over holdt åbent hus for potentielt kommende elever og deres forældre.

arrow Læs også: Efterskole trækker i arbejdstøjet

Også den kommende Roskilde Outdoor Efterskole havde åbnet dørene. Og mange havde valgt at lægge vejen forbi de gamle bygninger og i de smukke omgivelser på Sct. Hans, hvor efterskolen lejer sig ind i Kurhuset.

Formand for bestyrelsen, Janne Hjorth Brask, har været med inde over planerne og udviklingen af Roskilde Outdoor Efterskole siden 2011, og skolens profil og værdigrundlag er fuldstændig på plads.

- Det handler om, at vi skal være med til at skabe et liv for et ungt menneske i et år. Vi arbejder ud fra en filosofi, hvor vi ser alle som individer, men vi indgår også alle i relationer med andre. Derfor handler det om, hvad vi hver især kan bidrage med i et samspil med de andre i gruppen, siger Janne Hjorth Brask.

Men det handler også for skolen om, at eleverne skal få øjnene op for, hvad Roskilde kan.

- Vi vil gerne have, at eleverne får lyst til at uddanne sig i Roskilde, for vi har gode uddannelsesmuligheder, og de må også meget gerne få lyst til at slå sig ned her, siger Janne Hjorth Brask.

Skolen fokuserer på to udendørs aktivitets- og friluftslinjer og har også en kreativ linje med håndværk og design, og den starter efter planen i august 2018.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der blev bragt i DAGBLADET Roskilde d. 25. september. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk