16. januar 2021
Ragnarock opfordrer folk til at indsende deres historier om Gasolin?, enten ved at besøge den kommende udstilling og bruge fortællevæggen eller ved at maile dem til museet. Foto: Kenn Thomsen
Ragnarock opfordrer folk til at indsende deres historier om Gasolin?, enten ved at besøge den kommende udstilling og bruge fortællevæggen eller ved at maile dem til museet. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom med dine fortællinger om Gasolin'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom med dine fortællinger om Gasolin'
Opdateret 10. september 2019 kl. 12:59
Roskilde - 10. september 2019 kl. 10:03
Af Lars Ahn Pedersen

Mødte du din kommende ægtefælle til en Gasolin'-koncert, eller rendte du engang ind i et af bandets medlemmer hos din lokale købmand? Museet Ragnarock søger fortællinger om bandet til sin nye særudstilling »Så kom med mig - Gasolin' 1969-78«, der åbner fredag den 13. september.

arrow Læs også: Instruktør af Gasolin'-dokumentar glad for filmens lange levetid

På udstillingen vil der være en fortællevæg, hvor det er muligt for publikum at skrive deres historier ned på et kort og sætte det op.

- Det er supervigtigt, at det ikke kun er museets fortælling, der kommer frem, men også publikums, siger Sidsel Risted Staun, formidlingschef i Museumskoncernen Romu, som Ragnarock hører under.

Men museet hører også gerne fra folk, selv om de ikke har været på udstillingen. De er velkomne til at sende deres fortælling til sidselrs@romu.dk

Som forberedelse til udstillingen har museumsfolkene talt med både Gasolin'-eksperter og såkaldt almindelige borgere for at spore sig ind på, hvad den skulle indeholde.

- Udstillingen skal både kunne ses af fans og af dem, som ikke kender så meget til Gasolin', siger Sidsel Risted Staun, som vurderer, at især den yngre generation har et større kendskab til Kim Larsen end til det band, han engang var forsanger i.

arrow Derfor skrives Gasolin' med apostrof
13. september 2019 kl. 12:10 Opdateret: kl. 12:10
arrow Se billederne: Beckerlee til åbning af Gasolin'-udstilling
12. september 2019 kl. 19:39 Opdateret: kl. 19:39
arrow Gasolin' vender museum på hovedet
10. september 2019 kl. 00:40 Opdateret: kl. 13:03
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk