6. december 2020
Henriette Østbye med det apparat, som hun bruger i sine behandlinger, hvor det overflødige fedt i kroppen fryses væk.
gallery icon

Se billedserie

Henriette Østbye med det apparat, som hun bruger i sine behandlinger, hvor det overflødige fedt i kroppen fryses væk.
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kold slankning bag bageren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kold slankning bag bageren
Roskilde - 21. november 2020 kl. 06:13
Af Tekst og foto: Jan Partoft

Gode lokaler med en god placering var årsagen til, at Henriette Østbye har lejet sig ind i baggården i Algade 6, selv om hendes klienter skal forbi bagerens fristelser i forhuset. Henriette Østbye driver klinikken Contour Bodycare, der tilbyder klienterne at komme af med det overflødige fedt ved at fryse det væk.

- Metoden virker ved at fedtcellerne bliver frosset ihjel, og så bliver de fjernet af kroppens eget rensesystem, fortæller Henriette Østbye.

- Så det er ikke en mirakelkur, hvor man har slanket sig fra det ene øjeblik til det andet, man skal være tålmodig, men det betyder også, at huden kan nå at følge med og trække sig sammen.

- Hvis man vil af med fedtet, så skal man også ændre sin kost, for behandlingerne virker kun på det fedt der var der på behandlingstidspunktet.

Før end Henriette Østbye går i gang med at behandle med fryseapparatet, har hun haft en grundig samtale med klienten. Her er drejer en del af samtalen sig om kosten.

- For at kunne vejlede mine klienter endnu bedre er jeg i gang med en uddannelse som kostvejleder og ernæringscoach, siger hun.

- Jeg er i forvejen uddannet Contour Bodycare behandler.

Henriette Østbye fik lyst til uddannelsen, efter hun selv havde prøvet at blive behandlet med metoden med et godt resultat.

Behandleren er godt kendt med Roskilde, da hun kom til byen som femårig, hvor familien flyttede ind i Trægården. Efter nogle år, hvor hun boede i Gadstrup, er hun flyttet tilbage til Roskilde, da det er her familien bor, og hun holder af byen og dens liv.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk