8. april 2020
En 45-årig kvinde blev tirsdag morgen kørt ned tæt på Roskilde Sygehus. Foto: Lars Kimer
En 45-årig kvinde blev tirsdag morgen kørt ned tæt på Roskilde Sygehus. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kørt ned ved Roskilde Sygehus - kørt akut til Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kørt ned ved Roskilde Sygehus - kørt akut til Køge
Opdateret 28. januar 2020 kl. 10:52
Roskilde - 28. januar 2020 kl. 10:46
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Måler man efter, så er der cirka 450 meter fra det fodgængerfelt, hvor en kvinde her til morgen blev kørt ned og til indgangen til akutmodtagelsen på Roskilde Sygehus, alligevel endte kvinden med at blive kørt 21,4 kilometer til sygehuset i Køge.

arrow Læs også: Brag startede bilbrand

Kvinden blev kørt til sygehuset med en stor bule i panden. Den fik den 45-årige kvinde efter, at hun var blevet kørt ned i det sydlige fodgængerfelt på Køgevej over for rådhuset, på hjørnet af Roskilde Sygehus.

Uheldet skete klokken 7.32 da den 45-årige - helt efter reglerne - krydsede Køgevej for grønt lys via fodgængerfeltet. Desværre havde en 59-årig kvinde, som kom kørende ud fra Østervang, ikke set den 45-årige og fik kørt hende ned i noget nær trille-tempo. Foran den 59-årige kørte en anden personbil, som lavede samme sydgående sving og den 59-årige fulgte »bare« efter - desværre var den 45-årige kvinde »skjult« af den forankørende bil og så indtraf uheldet.

Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi prøver at give et fornuftigt svar på hvorfor kvinden blev kørt helt til Køge når nu sygehuset ligger lige på hjørnet.

- Region Sjælland har jo organiseret sig sådan, at alt det akutte køres til Køge. Havde det været vurderet til at være »ikke-akutte« skader, var kvinden formentlig blevet henvist til Roskilde Sygehus, siger Martin Bjerregaard.

Der var hverken narko eller spiritus indblandet i uheldet og den 59-årige har også kørekort.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk