1. december 2020
Jens Münter er ny indehaver af Designa Køkken på Holbækvej i Roskilde. Foto: PR
Jens Münter er ny indehaver af Designa Køkken på Holbækvej i Roskilde. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køkkenbutik skifter ejer: Tidligere indehaver bliver på adressen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køkkenbutik skifter ejer: Tidligere indehaver bliver på adressen
Roskilde - 21. maj 2020 kl. 18:26

Designa Køkken på Holbækvej i Roskilde har fået ny ejer, idet indehaver Dorthe Dietz har overdraget nøglerne til Jens Münter, som i forvejen ejer Designa-butikken i Nykøbing Falster. Dorthe Dietz vil dog fortsat have sin gang på adressen, idet hun fortsætter som forhandler af Multiform-køkkener, der ligger væg til væg med Designa Køkken.

Skiftet har været planlagt gennem det sidste år og gennemføres trods corona-situationen. Jens Münter overtog officielt butikken i Roskilde den 15. maj, men i det daglige vil det være den nye butikschef Michael Keinicke, som kunderne vil møde.

- Jeg kommer til at dele min tid mellem Nykøbing Falster og Roskilde, så det har været vigtigt for mig at få en erfaren og lokalkendt butikschef til at varetage den daglige drift og tage imod kunderne i butikken. Michael er fra mit team i butikken i Nykøbing Falster og er med sin erfaring og kendskab til Roskilde den perfekte mand til jobbet. Han har blandt andet været butikschef i en anden køkkenkæde i Roskilde og kender byen og lokalområdet indgående, siger Jens Münter.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk