28. januar 2021
De to ejere af Møbelpolsteren.dk Christian Colvig og Poul Jensen har sat sig til rette i et par af designerstole, i forretningens nye lokaler på Københavnsvej.
gallery icon

Se billedserie

De to ejere af Møbelpolsteren.dk Christian Colvig og Poul Jensen har sat sig til rette i et par af designerstole, i forretningens nye lokaler på Københavnsvej.
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Københavnsvej giver plads til designermøblerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Københavnsvej giver plads til designermøblerne
Roskilde - 26. november 2020 kl. 14:42
Af Tekst og foto: Jan Partoft

Interessen for gode og langtidsholdbare designermøbler er ikke faldet gennem de 18 år, hvor Møbelpolsteren.dk har eksisteret. Fra starten har virksomheden haft til huse i Strandgade med værksted og salg.

- Pladsen var efterhånden blevet alt for trang, fortæller Christian Colvig, der startede virksomheden i 2002.

- Så nu er vi flyttet til Københavnsvej 67, hvor der er meget mere plads. Her er der 420 kvadratmeter i modsætning til lokalerne i Strandgade, hvor der kun er 150 kvadratmeter.

Når Christian Colvig siger vi, så er det fordi han har fået Poul Jensen som partner i virksomheden. Samtidig har Møbelpolsteren.dk haft vokseværk i de seneste år. Nu er værkstedet flyttet til Osted, her er der også en butik og der er yderligere tre butikker, en i Aarhus, Charlottenlund og i Oslo.

- Placeringen på Københavnsvej giver os en større synlighed, og det er lettere at komme hertil end i Strandgade, siger Poul Jensen.

- Samtidig har vi fået bedre plads til at udstille møblerne.

De to ejere har lavet aftaler med opkøbere, der finder og levere de brugte designermøbler til dem. På den måde kan de være lagerførende.

- Selv om vi efterhånden mest sælger de møbler, vi selv har købt og ompolstret, så udfører vi også alle de opgaver, som folk kommer med, siger Poul Jensen.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk