5. december 2020
Det var ved denne Shelltank, at den 17-årige dreng blev væltet omkuld, da en bil kørte ud foran ham. (Foto: Jan Partoft)
Det var ved denne Shelltank, at den 17-årige dreng blev væltet omkuld, da en bil kørte ud foran ham. (Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knallertkører væltet omkuld ved tankstation: Politiet søger vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knallertkører væltet omkuld ved tankstation: Politiet søger vidner
Roskilde - 06. november 2020 kl. 11:34

Politiet fik sent torsdag eftermiddag en anmeldelse om et lille færdselsuheld på Københavnsvej, hvor en 17-årig dreng på knallert blev væltet omkuld ved Shell-tanken i nummer 13. Uheldet skete mellem klokken 14.45 og 15. Politiet vil gerne i kontakt med den bilist, der kørte ud foran drengen, da hun skulle ud fra tankstationen. Dreng og bilist talte sammen lige efter uheldet, men drengen fik ikke den kvindelige bilist telefonnummer eller bilens registreringsnummer.

arrow Læs også: Cyklist kørt ned i rundkørsel

Uheldet skete, da den 17-årige kørte på cykelstien på Københavnsvej mod vest på en lille knallert. Ud fra indkørslen ved Shell-tanken på Københavnsvej 13 kørte en bil frem for sin ubetingede vigepligt og bremsede op på cykelstien, så den 17-årige knallertfører stødte ind i bilens hjul og styrtede.

Den 17-årige fik knallerten over sit ben og fik skader på knallerten. Knallertføreren talte kort med kvinden, som spurgte ham om han var ok. Der kom flere personer til stedet, blandt andet en ældre kvinde, som påtalte over for den 17-årige, at han kørte på cykelstien.

Drengen sagde, at der var tale om en lille knallert, der skal køre på cykelstien, hvilket en mand på stedet støttede ham i.

Den 17-årige var chokeret og havde slået sit ben ved uheldet, så han kørte fra stedet uden at udveksle kontaktoplysninger med den kvindelige bilist. Knallertføreren blev tilset på skadestuen, men slap fra uheldet med knubs.

Politiet vil gerne i kontakt med den kvindelige bilist, som var indblandet i uheldet, for at få hendes forklaring til sagen. Derudover vil politiet meget gerne tale med den ældre kvinde og manden, som kom hen til parterne efter uheldet. De kan være vidner, som kan være med til belyse omstændighederne omkring uheldet.

Føreren af bilen beskrives som: Kvinde på cirka 35 år, almindelig af bygning, lysebrun i huden, muligvis solbrændt. Med i bilen havde hun to mindre børn. Hun var kørende i en sort stationcar af ældre model.

Vidner som overværede uheldet ved udkørslen fra Shell/Dominos Pizza, der skete torsdag omkring klokken 14.45 til 15 eller andre, som har oplysninger i sagen kan kontakte politiet på telefon 114.

arrow Flugtknallert kørte cyklist ned
19. november 2020 kl. 11:55 Opdateret: kl. 11:55
arrow Knallertkører fik knubs da han blev overset
16. november 2020 kl. 11:53 Opdateret: kl. 11:53
arrow Cyklist brækkede flere knogler
09. november 2020 kl. 13:07 Opdateret: kl. 13:07
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk