21. september 2020
To 16-årige drenge har været en tur på Roskilde Politistation. De er sigtet for et indbrud i Jyllinge, og politiet har fundet flere effekter fra indbruddet på drengenes værelser. Foto: Kenn Thomsen
To 16-årige drenge har været en tur på Roskilde Politistation. De er sigtet for et indbrud i Jyllinge, og politiet har fundet flere effekter fra indbruddet på drengenes værelser. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knallert førte politiet til unge indbrudstyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knallert førte politiet til unge indbrudstyve
Roskilde - 10. december 2019 kl. 10:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To 16-årige drenge fra Jyllinge blev mandag anholdt som mistænkte i en sag om indbrud i en villa på Lupinvej, Jyllinge, onsdag den 4. december.

Her blev et vindue opbrudt for at skaffe sig adgang til villaen. Fra stedet var blevet stjålet bestik, smykker, en træfigur, et ur og måske noget vodka.

I forbindelse med rapportoptagelsen efter anmeldelsen fik politiet fra et vidne oplysninger om to unge mænd, der var set kørende én knallert væk fra området kort efter indbruddet.

Disse oplysninger arbejdede den rapportoptagende patrulje videre med i går mandag, hvor politiet ved søgning på flere skoler i Jyllinge fandt en knallert svarende til den, som de to mistænkte kørte på efter indbruddet.

Ejeren af knallerten, som er en 16-årig dreng fra Jyllinge, blev identificeret. Ham fandt politiet på en skole i Roskilde, hvorefter han straks blev anholdt og sigtet for indbruddet.

På politistationen var hans mor til stede ved afhøringen, hvor politiet fik klarlagt, hvem den anden mistænkte kunne være.

Efter afhøringen foretog politiet en ransagning på drengens værelse, og politiet kunne beslaglægge en stor del af tyvekosterne med henblik på genudlevering til beboeren på Lupinvej.

I mellemtiden var den anden mistænkte mødt op af sig selv på politistationen i Roskilde til afhøring i sagen. Hans værge blev også underrettet om mistanken inden sigtelse og afhøring til indbrudssagen.

Politiet foretog også en ransagning af hans værelse, hvor politiet fandt en vodka, som måske kunne stamme fra indbruddet.

Begge drenge blev løsladt efter endt efterforskning, men kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem skal afgøres. De sociale myndigheder er også allerede underrettet om sagerne mod de to 16-årige.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk