21. september 2021
Køleskabe, kummefrysere og fladskærme var blandt de genstande, der røg med i varebilen, da en mand fra Helsingør over weekenden tog for sig og stjal fra en række genbrugspladser.
Køleskabe, kummefrysere og fladskærme var blandt de genstande, der røg med i varebilen, da en mand fra Helsingør over weekenden tog for sig og stjal fra en række genbrugspladser.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klunser på tyvetogt: Hvidevarer lænset fra flere genbrugspladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klunser på tyvetogt: Hvidevarer lænset fra flere genbrugspladser
Roskilde - 26. juli 2021 kl. 13:07

En 26-årig mand fra Helsingør tog sig lidt for mange friheder, da han lørdag eftermiddag besøgte genbrugspladserne i Jyllinge, Bjæverskov og Køge. Undervejs havde han nemlig fyldt varebilen, han kørte i, med to køleskabe, to kummefrysere, et komfur og fire-fem fladskærme stjålet fra pladserne.

Manden var startet på genbrugspladsen i Jyllinge, hvor hans nummerplade var blevet aflæst, og politiet var blevet alarmeret. Han befandt sig dog ikke længere på stedet, da en patrulje nåede frem.

Senere løb det så ind, at mandens varebil muligvis befandt sig på genbrugspladsen i Bjæverskov og lidt senere på pladsen i Køge. I nærheden af sidstnævnte sted fik politiet kontakt til bilen.

Effekterne i varebilen mistænkes at stamme fra mandens besøg i Jyllinge, men blev efter politiets indgriben afleveret på den nærliggende genbrugsplads i Køge.

På den igen søndag

Dagen efter var manden minsandten på en lignende mission ved aftentid i Roskilde, hvor han - nu i en anden varebil - stjal seks fladskærme, en mobiltelefon, værktøj, en stationær pc og en vaskemaskine fra genbrugspladsen på Vestre Hedevej.

Han blev iagttaget af folkene på pladsen, som fandt mandens adfærd mistænkelig, og politiet blev kontaktet. En patrulje fik ude foran pladsen stoppet manden, som erkendte tyveriet.

Samtidig var det ene fordæk på mandens »nye« varevogn nedslidt, og han er derfor nu sigtet for både tyverierne på genbrugspladserne samt for overtrædelse af færdselsloven.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk