18. oktober 2018
Foto: Lars Kimer
Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kludder hos 112: Sendte brandvæsen til forkert adresse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kludder hos 112: Sendte brandvæsen til forkert adresse
Opdateret 20. november 2017 kl. 11:29
Roskilde - 20. november 2017 kl. 10:31
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da der i aftes udbrød brand i nogle af Roskilde Festivals lagerlokaler på Rønøs Allé, kom brandvæsnet ikke lige så hurtigt frem, som de kunne have været. Meldingen fra alarmcentralen i Slagelse var, at der var brand på Rønne Allé i Roskilde.

arrow Læs også: Video: 46 kaniner fundet i et-værelses: Flere måtte aflives

Fremme ved Rønne Alle, som er en sidevej til Helligkorsvej, kunne brandfolkene konstaterer, at det i hvert tilfælde ikke var der, der var brand i en bygning.

- Vi fik hurtigt lagt to og to sammen og tænkt Rønøs Allé. Inden alle mand var nået til Rønne Alle, havde vi fået sendt bagtroppen mod Rønøs Alle. Hvor mange minutter senere vi kom frem, har jeg svært ved at sige, men det drejer sig ikke om mange minutter, siger indsatsleder Mikael Nørgaard Gam.

Fremme på den rigtige adresse kunne brandfolkene se, at der var ild i en sidebygning til en stor lagerbygning, som tilhører Roskilde Festival.

- Vi fik relativt hurtigt branden under kontrol. En sidebygning, muligvis noget kontor, er ramt, forklarer Mikael Nørgaard Gam.

En tredjedel af sidebygningen er brændt og resten af bygningen er sodskadet. Den store lagerbygning lige ved siden af slap uskadt.

Den første alarm - med forkert adresse - kom klokken 19.56, imens alarmcentralen har registreret en alarm med den rigtige adresse otte minutter senrer, klokken 20.04.

- Det er gået ud over et mindre kontorlokale i et depotområde som vi bruger som lager. Branden er gået ud over cirka 100 madrasser, mens nogle rekvisitter og pyntegenstande har taget skade af røgen. Det ser ud nu, er der tale om ting, som vi kan erstatte, lyder det fra Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde.

Brandårsagen er pt. ukendt.

arrow Kvinde pløjet ned da hun krydsede Ringstedgade
20. november 2017 kl. 12:01 Opdateret: kl. 11:47
arrow Lastbil-kys lukkede Køgevej i en time
20. november 2017 kl. 11:54 Opdateret: kl. 14:29
arrow 91-årig kvinde smed tricktyv på porten
20. november 2017 kl. 11:40 Opdateret: kl. 11:40

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk