14. juli 2020
Det er endnu for tidligt at sige, om fritidsklubben Engen bliver reddet fra lukning, men beslutningen er udskudt. Foto: Mie Neel
Det er endnu for tidligt at sige, om fritidsklubben Engen bliver reddet fra lukning, men beslutningen er udskudt. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klublukning: Engen langt fra reddet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klublukning: Engen langt fra reddet
Roskilde - 11. oktober 2018 kl. 13:04
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jyllinge: »Lukningen af Engen sættes i bero, imens det afsøges, om bygningen kan bruges til andre aktiviteter, der giver økonomisk effektivisering. Der kommer en sag i skole- og børneudvalget«

arrow Læs også: Engen kan overleve på deltid

Det var borgmester Joy Mogensens ord på byrådsmødet i aftes, da fritidsklubben Engen blev omtalt. Ordene blev ført til protokol.

Men hvad betyder de egentlig? Er Engen reddet fra lukning? Hvor lang tid er lukningen sat i bero? Hvad er det for andre aktiviteter, der kan give økonomisk effektivisering, som skal ind i huset?

Spørgsmålene er mange, men én ting er helt sikkert. Formand for bestyrelsen i Klub Roskilde Nord, som tæller de fem fritidsklubber i nord, Thomas Juhl, er ikke sikker på, at Engen er reddet fra lukning.

- Nej, så langt vil jeg ikke gå. Jeg synes ikke, vi kan slappe af. Vi er ikke i mål med en redning. Noget tyder på, at Engen kan fortsætte, men det er ikke formuleret som om, vi har klaret frisag, siger han.

Hvor længe er beslutningen så udskudt? Det tør formand for skole- og børneudvalget, Jette Henning (S), end ikke give et bud på.

- Vi har ikke sat en tidsramme for, hvor længe sagen er sat i bero. Vi skal stadig finde en driftsbesparelse på 100.000 kroner i 2019 og 300.000 i årene derefter. Kan vi finde en måde, hvor der kommer flere aktiviteter på Engen, der kan bidrage med økonomi, så er det en fin løsning, siger Jette Henning.

Hvornår sagen er færdig til, at der kan træffes en beslutning er meget usikkert.

- Vi skal bruge tid nok til, at tingene er grundigt undersøgt, siger Jette Henning, som understreger, at Engen endnu ikke er reddet.

- Den er ikke helt reddet endnu. Det er for tidligt at lukke sagen.

arrow Stor opbakning til at redde Engen med støtteforening
30. april 2019 kl. 15:29 Opdateret: kl. 12:03
arrow Klub får en ekstra livline
25. april 2019 kl. 18:25 Opdateret: kl. 13:30
arrow Forældre vil redde fritidsklub med støtteforening
18. april 2019 kl. 08:43 Opdateret: kl. 11:56
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk