14. juli 2020
Fritidsklubben Engen fik i aftes en støtteforening. Planen er at holde det første støttearrangement den 15. juni i form af fest, hvor man spiser sammen. Forhåbningen er at få gjort Engen til Jyllinge Nordmarks medborgerhus - når den altså ikke bruges til fritidsklub. Foto: Elmer Madsen
Fritidsklubben Engen fik i aftes en støtteforening. Planen er at holde det første støttearrangement den 15. juni i form af fest, hvor man spiser sammen. Forhåbningen er at få gjort Engen til Jyllinge Nordmarks medborgerhus - når den altså ikke bruges til fritidsklub. Foto: Elmer Madsen
Foto: Elmer Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klub Engen: Nordmarken mangler et medborgerhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klub Engen: Nordmarken mangler et medborgerhus
Roskilde - 07. maj 2019 kl. 13:59
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I aftes blev det en realitet, Klub Engen har fået sig en støtteforening båret af forældre-kræfter. Formand for foreningen blev ikke overraskende Lasse G. Staal, som har været en af initiativtagerne og til daglig også er direktør i virksomheden Addifab.

arrow Læs også: Lukning af klub kan bane vej for udebørnehave

Lasse G. Staal ser optimistisk på mulighederne for at finde de 300.000 kroner, der skal få driftsbudgettet på Engen til at hænge sammen.

- Det med driftsbudgettet skal vi nok få styr på. Vi er en gruppe forældre, som har erfaringer med både fundraising, markedsføring og andre relevante ting, så vi skal nok få skabt nogle gode muligheder, siger han.

På den stiftende generalforsamling blev der talt meget om at gøre stedet til et medborgerhus og rekreativt område til gavn for hele lokalområdet.

- Vi har jo ikke noget, der minder om et forsamlingshus i Jyllinge Nordmark. Vi tror, der vil være interesse for at bruge stedet til fællesskabsskabende aktiviteter, siger formanden og fortsætter:

- Vi tænker fastelavn, halloween, høstfest, fædre-ture, måske også et sted hvor virksomheder kan holde et kursus. Lige nu har vi fået en facebookside op at stå. Den kalder vi Klub Engens Venner. Får vi lov til at gå videre af byrådet, når det holder møde den 29. maj, så skal vi også have en hjemmeside. Og så håber vi naturligvis på at få en masse støttemedlemmer i form af både private og lokale virksomheder, siger Lasse G. Staal.

Siger byrådet ja til at lade Klub Engen køre videre, så vil der blive holdt en støttefest den 15. juni.

arrow Engen kan overleve på deltid
30. maj 2019 kl. 13:43 Opdateret: kl. 13:43
arrow Stor opbakning til at redde Engen med støtteforening
30. april 2019 kl. 15:29 Opdateret: kl. 12:03
arrow Nu kommer øksen: Klub Engen ikke til at redde
05. april 2019 kl. 05:10 Opdateret: kl. 15:11
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk