2. juli 2020
Klaus Nielsen (tv.) er indehaver af Klosterkælderen, mens Kjeld Hedengran er en af stedets to bestyrere. Lige nu bliver der arbejdet på højtryk for at indrette stedet til åbningen.
gallery icon

Se billedserie

Klaus Nielsen (tv.) er indehaver af Klosterkælderen, mens Kjeld Hedengran er en af stedets to bestyrere. Lige nu bliver der arbejdet på højtryk for at indrette stedet til åbningen.
Foto: Kristian Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klosterkælderen vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klosterkælderen vender tilbage
Opdateret 27. august 2015 kl. 13:57
Roskilde - 26. august 2015 kl. 14:38
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver uden tvivl Roskildes mest ambitiøse ølbar, når Klosterkælderen fra på lørdag vender tilbage i kælderlokalet på Store Gråbrødrestræde.

Stedet havde sin storhedstid som værtshus i firserne og halvfemserne, inden en række mindre vellykkede etablissementer fyldte lokalerne frem til 2010.

De sidste fem år har der været tomt, men i disse dage bliver der arbejdet på højtryk for at få indrettet stedet i en hyggelig kælderstil med egetræsborde, stenmur og lærketræs-bardisk inden åbningen på lørdag.

Det er Klaus Nielsen, der har købt stedet for at genåbne det som Klosterkælderen som en decideret ølbar med 15 fadøl og 70-100 specialøl på flaske.

Klaus Nielsen har et nært forhold til Klosterkælderen, hvor han var hyppig gæst og mødte sin kone. Bestyrer Kjeld Hedengran mødte også sin første kone på stedet, og minsandten om ikke den anden bestyrer, Peter Sapsworth, har mødt sin kæreste gennem 20 år på værtshuset.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk