19. juni 2021
Roskilde Bridge 1945 kunne omsider åbne sommersæsonen ved de rigtige bridgeborde, efter i månedsvis at være henvist til de virtuelle borde på nettet.
Roskilde Bridge 1945 kunne omsider åbne sommersæsonen ved de rigtige bridgeborde, efter i månedsvis at være henvist til de virtuelle borde på nettet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar til kortkamp Som rosinen i pølseenden fik bridgespillerne lov at spille igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar til kortkamp Som rosinen i pølseenden fik bridgespillerne lov at spille igen
Opdateret 09. juni 2021 kl. 11:21
Roskilde - 09. juni 2021 kl. 11:07

Selvom bridge er en stillesiddende sport, blev det nu endelig muligt at spille i turneringer op til 48 spillere. Tirsdag aften 8. juni åbnede Roskilde Bridge 1945 sommersæsonen ved de rigtige bridgeborde, efter i månedsvis at være henvist til de virtuelle borde på nettet.

Alle var utrolig glade ved at kunne hilse på gamle bridgevenner, og vinterens isolation blev debatteret. Derefter blev spillekortene luftet. Måske var der lidt flere "skæve" kontrakter end normalt, men alle var glade og hyggede sig.

Først velkomstdrink
Klubben havde gjort lidt ekstra ud af lokaleudsmykning, og bød på en lille velkomstdrink inden kampene startede. På trods af den lange pause havde turneringsleder Steven Pedersen en rolig aften, uden mange tilkald til bordene.

Der blev spillet i tre rækker, og ud over præmier til vinderne var der i dagens anledning en række overraskelser. Vinderne i A-rækken blev Aase Bolvig og Birte Thorgaard; vinderne i B-rækken blev Lone Kjær Knudsen og Bo Mikkelsen.

Aase Bolvig og Birte Thorgaard blev kåret for aftenens bedste indsats målt efter deres personlige handicap, som blev forbedret med 68 procent.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk