31. oktober 2020
Tæt på 3000 mennesker kiggede lørdag forbi Kirppu, som åbnede et loppesupermarked i Thansens tidligere lokaler på Industrivej.
gallery icon

Se billedserie

Tæt på 3000 mennesker kiggede lørdag forbi Kirppu, som åbnede et loppesupermarked i Thansens tidligere lokaler på Industrivej.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kirppus åbning gik over al forventning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kirppus åbning gik over al forventning
Roskilde - 21. januar 2019 kl. 11:50
Af Britt Nielsen

Der stod i hvert fald et par hundrede genbrugsivrige kunder klar i køen til at indtage den nye Kirppu på Industrivej, da formand Udvalget for Erhverv, Vækst og Globalisering, Lars Lindskov (K) lørdag klokken 10 klippede snoren.

arrow Læs også: Loppesupermarked åbner igen

Iværksætter og direktør Morten Bøjland åbnede sammen med sin kompagnon Claus Andreassen den første butik tilbage i 2014 i Hillerød.

- Vi er utroligt glade for at kunne åbne nummer 11 i rækken af Kirppu-butikker. Inden for de seneste år har vi virkelig oplevet, hvor stor efterspørgsel der er på genbrug. Det skyldes især de værdimæssige årsager, hvor opgøret med brug-og-smid-væk-kulturen har været meget oppe i medierne. Og i dag var der endda større kø og mere run på end Kirppu Frederikssund, som ellers har været en af vores største åbninger. Folk ønsker i større grad at spare på klodens ressourcer og tænke klima og miljø ind i forbruget, fortalte Morten Bøjland.

De mange kunder kom i en lind strøm, og især ved middagstid tog antallet af kunder til.

- Klokken 17 var der stadig kunder i biksen. Det gik over alle forventninger, sagde Claus Andreassen og vurderede ud fra antallet af ekspeditioner, at der havde været tæt på 3000 mennesker igennem butikken lørdag.

- Vi fik meget ros og blev budt velkommen, jeg ved ikke hvor mange gange. Og der var stor købelyst hos kunderne, sagde Claus Andreassen.

Søndag var der næsten lige så mange mennesker igennem butikken som om lørdagen.

arrow Kirppus fødselsdag blev et tilløbsstykke
21. januar 2020 kl. 19:49 Opdateret: kl. 12:07
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk