28. maj 2020
Jakobskirken gennemfører skærtorsdag en nadvergudstjeneste, som kan følges hjemme fra stuen, mens man spiser mad fra Kongebakkens Slagter. Foto: Jens Wollesen
Jakobskirken gennemfører skærtorsdag en nadvergudstjeneste, som kan følges hjemme fra stuen, mens man spiser mad fra Kongebakkens Slagter. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kirke indbyder folk til skærtorsdagsmåltid - hver for sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kirke indbyder folk til skærtorsdagsmåltid - hver for sig
Roskilde - 05. april 2020 kl. 09:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

OPDATERING: I en tidligere version af artiklen stod der ved en fejl, at maden skulle bestilles hos Kongebakkens Slagter. Den skal bestilles hos Jakobskirken.

Jakobskirken i Roskilde holder hvert år nadvergudstjeneste skærtorsdag aften, hvor 70 mennesker plejer at spise sammen. Det kan ikke lade sig gøre i år, men Jakobskirken har alligevel tænkt sig at fejre skærtorsdag, selv om kirken er lukket.

Sædvanligvis laves maden af et stort hold frivillige med menighedsrådsformanden i spidsen, men i år har Jakobskirken allieret sig med Kongebakkens Slagter, som har lavet en pose med påskemad, brød, vin og en påskehilsen fra kirken, der skal bestilles på jakobskirken.dk/nadver og hentes i Jakobskirken. Ved bestilling får man at vide, hvornår posen kan hentes, så kirken på den måde kan sikre, at alle holder afstand.

Med i posen er en vejledning i, hvordan man skærtorsdag klokken 18 kan deltage i nadvergudstjenesten hjemme fra sin stue, når der livestreames via facebooksiden Jakobskirken.

Præster og menighedsråd håber, at mange vil både se og synge med og opleve nærværet i fjerngudstjenesten, selv om samværet sker via nettet. Man kan selvfølgelig også deltage i gudstjenesten uden først at hente en påskepose. Nadvergudstjenesten begynder torsdag den 9. april klokken 17.55 på hjemmesiden jakobskirken.dk/nadver og www.facebook.com/Jakobskirken/

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk