19. november 2018
Karin Sloth fra Snoremark Mjødbryggeri laver ikke kun æblemjød. Bryggeriets æblegløgg er i semifinalen i Salling Food Award. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Karin Sloth fra Snoremark Mjødbryggeri laver ikke kun æblemjød. Bryggeriets æblegløgg er i semifinalen i Salling Food Award. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karins æblegløgg er i semifinalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karins æblegløgg er i semifinalen
Roskilde - 14. september 2018 kl. 14:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den alkoholfrie æblegløgg fra Snoremark Mjødbryggeri i Tågerup er udtaget til semifinalen blandt de 24 bedste fødevarer i Salling Food Award 2018.

arrow Læs også: Mjødens Dag - en fest for vikingernes vin

Karin Sloth fra Snoremark Mjødbryggeri tog fredag morgen til Aarhus for at dyste mod 11 andre fødevarer.

- Det er superspændende at se, hvad aarhusianerne siger til vores æblegløgg. Vi er helt klart i en hård konkurrence, så bare det at fagdommerne har udtaget vores æblegløgg til semifinalen er et kæmpe klap på skulderen. Hvis vi får opbakning fra de mange kunder har vi mulighed for at komme videre til finalen, det krydser vi naturligvis fingre for, siger hun.

Den alkoholfrie økologiske æblegløgg fra Snoremark blev udviklet i forbindelse med, at Roskilde fik sit første julemarked, hvor Karin Sloth ønskede at tilbyde de mange julehandlende et alkoholfrit alternativ til den traditionelle gløgg.

Det blev hurtigt så stor en lokal succes, at produktionen blev professionaliseret, så de julehandlende kunne købe flasker med hjem.

arrow Frugtplantager er ikke forsikret mod brand
28. juli 2018 kl. 06:14 Opdateret: kl. 18:01
arrow Karin blev mester i mjød ved et tilfælde
26. maj 2018 kl. 09:30 Opdateret: kl. 13:27

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk