19. oktober 2018
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kaos på motorvej: Blokvogn tabte tonstung lift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kaos på motorvej: Blokvogn tabte tonstung lift
Opdateret 19. december 2017 kl. 10:12
Roskilde - 19. december 2017 kl. 08:49
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Opdatering 9.50: Der er nu åbent i spor 2 og 3 mod Holbæk. Til gengæld er afkørslen til Københavnsvej nu spærret, fordi BMS-kranen står i sporet og skal løfte liften væk. Det er brandvæsnets vurdering, at alt vil være ryddet op og åbnet i løbet af en time.

arrow Læs også: Motorvejskaos: Fire timer tog det at flytte tonstung lift

Klokken 8.49 skrev vi:

Motorvejen rundt om Roskilde i retning mod Holbæk er fortsat et stort kaos efter, at en blokvogn her til morgen kom i slinger og tabte en fire-akslet arbejdslift på 16-18 ton. Uheldet skete klokken 6.16 og har hele morgenen givet store problemer for trafikken i området omkring afkørslen ved Bauhaus.

- Vi har fået blokvognen væk og lige åbnet for, at bilisterne kan køre forbi i tredje spor og også af mod Københavnsvej, men spor et og to er fortsat spærret. Vi opfordrer meget folk til at finde en anden vej, siger Østsjællands Beredskabs indsatsleder på stedet, Gert Moldt.

Pt. ventes der på, at en stor BMS-kran kommer til stedet med politi-eskorte, så også liften kan løftes væk.

- Der er stadig mindst en times arbejde, før vi er færdige her på stedet, og trafikken kan køre normalt igen, siger Gert Moldt.

Ifølge politiet er der også spildt dieselolie på stedet. Ingen personer skulle være kommet noget til i forbindelse med uheldet.

Klokken 7.50 og frem til 8.22 var motorvejen spærret i alle spor i vestgående retning. Uheldet giver lange køer på Trekroner Allé ind mod Roskilde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk