6. april 2020
Det var ikke kaninen her på billedet, der omkom i en brand i Gadstrup lørdag aften, men en af dens artsfæller. Foto: Jens Wollesen
Det var ikke kaninen her på billedet, der omkom i en brand i Gadstrup lørdag aften, men en af dens artsfæller. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kanin gik til i flammerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kanin gik til i flammerne
Roskilde - 10. februar 2020 kl. 13:24
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mindst én kanin overlevede ikke, da der lørdag aften udbrød brand i et skur på Lærkevej i Gadstrup. Skuret, som altså blandt meget andet indeholdt buret med to kaniner, stod forholdsvis tæt på naboens garage, og uden en hurtig indsats var det ikke utænkeligt, at ilden kunne have bredt sin ind over skellet. Men det skete heldigvis ikke, fortæller Bo Henrik Jensen, der var Roskilde Brandvæsens indsatsleder på stedet.

- Beboerne i huset var hurtige og havde hældt vand på med en haveslange. Det gjorde vores arbejde noget lettere, og uden den indsats kunne branden sagtens have bredt sig, siger Bo Henrik Jensen.

Den ene kanins liv stod imidlertid ikke til at redde. Den anden havde tilsyneladende klaret den og var i hvert fald i live, da brandfolkene forlod stedet efter et par timers indsats.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk