18. oktober 2019
Gry Dahl-Jensen er ny i Foreningen Roskilde Festivals bestyrelse.
gallery icon

Se billedserie

Gry Dahl-Jensen er ny i Foreningen Roskilde Festivals bestyrelse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kamp om pladserne: Nye ansigter i festivalens bestyrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kamp om pladserne: Nye ansigter i festivalens bestyrelse
Roskilde - 10. april 2018 kl. 12:07
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var kamp om pladserne, da Foreningen Roskilde Festival holdt generalforsamling. Seks kandidater bejlede til de to ledige pladser, og de gik Gry Dahl Jensen og Lars Frelle-Petersen, som fik flest af medlemmernes stemmer. De to afløser Andreas Kamstrup, som valgte ikke at genopstille, mens Trine Bechmann Henningsen ikke opnåede genvalg.

arrow Læs også: Smat-årene er ikke dårlige for Roskilde Festival

Gry Dahl-Jensen er regnskabschef på det regionale spillested Gimle i Roskilde og har tidligere været ansat som regnskabsansvarlig for Fonden Roskilde Festival i knap 10 år. Hun har i flere år været engageret på festivalen som serviceforeningsfrivillig via Gimle og som frivillig i festivalens Indholdsdivision.

Lars Frelle-Petersen er til daglig direktør i Dansk Industri med ansvaret for digital udvikling og har været ansat 17 år i Finansministeriet. Han var første gang frivillig på Roskilde Festival i 1991 og var leder af Orange Scene gennem flere år i 1990erne. Senest har han været frivillig ved Gloria-scenen og i Backstage Village.

Både Gry Dahl Jensen og Lars Frelle-Petersen er valgt for treårige perioder. Resten af bestyrelsen består af formand Steen Jørgensen, Michael Røscher, Marianne Ifversen og Hanne Bak Lumholdt og vil konstituere sig på førstkommende bestyrelsesmøde.

Det er Foreningen Roskilde Festival, som hvert år arrangerer Roskilde Festival med det formål at generere midler til humanitært, almennyttigt og kulturelt arbejde med særligt fokus på børn og unge. Foreningen Roskilde Festival er fritaget fra at betale moms og må derfor ikke bruge overskuddet til at arrangere kommende festivaler eller andre investeringer. Alt overskuddet går derfor efter endt festival direkte til velgørende formål.

arrow Millionoverskud til Roskilde Festival
08. april 2018 kl. 09:19 Opdateret: kl. 09:19
arrow Nick Cave spiller på Roskilde
05. april 2018 kl. 08:14 Opdateret: kl. 08:14
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk