22. september 2021
To mennesker kan indtage mange forskellige stillinger på en cykel, mens den ruller rundt.
gallery icon

Se billedserie

To mennesker kan indtage mange forskellige stillinger på en cykel, mens den ruller rundt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kærligheden på to hjul - akrobater vakte jubel på Stændertorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kærligheden på to hjul - akrobater vakte jubel på Stændertorvet
Roskilde - 04. august 2021 kl. 06:25
Af Foto: Kim Rasmussen

Kærligheden på to hjul kan godt være svær, men med tålmodighed og ihærdighed kan det lykkes til sidst, selv om piger og drenge let kan misforstå hinanden.

Sådan lød temaet, som de to skrappe akrobater Louis Paredes og Giulia Arcangeli demonstrerede med lyd og dristige numre, sidste onsdag på Stændertorvet i deres forestilling.

Hun kommer fra Italien og han er fra Guatemala, men de har fundet sammen i et trygt og sikkert samarbejde, hvilket også er nødvendigt med de ganske halsbrækkende numre, som de gennemføre på og med deres cykler.

Flere gange undervejs brød publikum ud i jubel og klappede ihærdigt, især da forestillingen sluttede efter en hæsblæsende halv time.

I starten var der godt 300 tilskuere. Men undervejs stoppede flere og flere op, tiltrukket af musikken og de halsbrækkende numre, og til sidst var henved 500 mennesker samlet for at se på den iøjnefaldende forestilling.

De mange børn fulgte godt med med spændte øjne sammen med forældre og bedsteforældre, rundt om indgangen til det gamle røde rådhus.

Flere af dem var bagefter henne for at få autografer hos de to artister, der beredvilligt stillede op for de mange positive tilkendegivelser.

tk

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk