4. august 2020
Direktør i Biltema Danmark Jacob Borring Møller, borgmester Joy Mogensen og operations manager i Biltema Danmark Lars Aagesen tog her til formiddag første spadestik til den nye kæmpe butik, der kommer til at ligge syd for Trekroner Station ved Bauhaus og de andre storbutikker. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Direktør i Biltema Danmark Jacob Borring Møller, borgmester Joy Mogensen og operations manager i Biltema Danmark Lars Aagesen tog her til formiddag første spadestik til den nye kæmpe butik, der kommer til at ligge syd for Trekroner Station ved Bauhaus og de andre storbutikker. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpebutik satte spaden i jorden: Vi åbner til november

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpebutik satte spaden i jorden: Vi åbner til november
Roskilde - 07. januar 2019 kl. 11:33
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På en godt blød og regntung byggegrund tog Biltemas direktør Jacob Borring Møller første spadestik til virksomhedens nye butik sammen med Roskildes borgmester Joy Mogensen mandag formiddag.

arrow Læs også: Lyskryds klar til Biltema

Og det bliver en kæmpe butik med 7500 kvadratmeter, heraf 5500 kvadratmeter butik.

Det er nu over et år siden, at det kom frem, at det er Biltema, som flytter ind ude ved Bauhaus, Elgiganten, thansen, Jysk og Petworld for enden af Industrivej.

- Vi har gennemgået udbudsmaterialet, og vi vil have butikken her i Roskilde til at ligne vores nyeste svenske og norske butikker på en prik. Det er derfor, det har trukket lidt ud med at komme i gang i Roskilde, siger direktør Jacob Borring Møller, som forventer at få nøglerne til butikken den 22. oktober, og så står den på åbning den første weekend i november.

I Slagelse lavede Bilteam et godt samarbejde med det lokale jobcenter for at finde deres nye medarbejdere, og direktøren forventer at gøre det samme i Roskilde.

- Vi har allerede talt om det med kommunen, og det tror jeg kommer til at køre rigtig godt, siger direktøren, som kalder Roskilde for navlen af Sjælland.

- Vi regner med 20 Biltemabutikker, og Roskilde er meget central for os, siger han.

Borgmester Joy Mogensen ser frem til etableringen af butikken, sagde hun ved spadestikket. Men hun er også godt klar over, at den nye butik giver flere trafikale udforringer på Industrivej.

- Vi har vendt vigepligten i krydset ved Betonvej. Det var første lille skridt. Så har vi afventet renovering af fjernvarmen, og nu skal vi til at have skabt bedre forhold for alle slags trafikanter på Industrivej, siger hun.

arrow Biltemas flagskib tager form
31. oktober 2019 kl. 06:53 Opdateret: kl. 09:48
arrow Nyt lyskryds skal lette den ekstra trafik til nyt butikscenter
26. oktober 2018 kl. 12:38 Opdateret: kl. 12:01
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk