4. december 2020
Sådan ser BECs nye logo ud, og ordene »Financial Technologies« er blevet tilføjet for at gøre det klart over for potentielle medarbejdere i udlandet, hvad det er, virksomheden tilbyder. Foto: BEC
gallery icon

Se billedserie

Sådan ser BECs nye logo ud, og ordene »Financial Technologies« er blevet tilføjet for at gøre det klart over for potentielle medarbejdere i udlandet, hvad det er, virksomheden tilbyder. Foto: BEC
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpe privat virksomhed har skiftet logo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpe privat virksomhed har skiftet logo
Roskilde - 27. oktober 2020 kl. 12:07

BEC, der er Roskildes største private arbejdsplads, fik den 1. oktober ny administrerende direktør, da Jesper Nielsen afløste Kurt Nørrisgaard, men det er ikke det eneste, der er nyt i it-virksomheden. Mandag fik BEC også nyt logo og en ny visuel identitet, som de over 1100 medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere skal til at vænne sig til.

arrow Læs også: Hjemmearbejde og digitale møder blev lært i en fart

- BEC er en ganske anden virksomhed end for bare fem år siden, og de strategiske forandringer kommer kun til at gå endnu hurtigere. Dagene som »edb-central« er long gone, og det skal man også kunne se på os, siger administrerende direktør Jesper Nielsen med henvisning til virksomhedens oprindelige navn Bankernes EDB Central.

BEC er vokset markant i de seneste år, blandt andet med over 300 ansatte på BECs udviklingscenter i Warszawa, som på tværs af landegrænser indgår i teams med deres danske kolleger i Roskilde, Trekroner og Herning.

- Corona gav nok det sidste skub, men for mig har det været fedt at se, hvor flydende folk arbejder digitalt sammen, uanset om de sidder derhjemme - som langt de fleste gør lige nu - eller på en af vores lokationer i Polen eller Danmark. Derfor har vi tilføjet ordene »Financial Technologies« til vores nye logo, så det er til at forstå, også når vi skal tiltrække dygtige it-folk, der ikke taler dansk, siger Jesper Nielsen.

BECs navn er til gengæld uændret.

arrow Fyret Danske Bank-direktør skal lede Roskildes største virksomhed
20. august 2020 kl. 11:10 Opdateret: kl. 12:36
arrow BEC-direktør fik vendt ploven efter finanskrisen
07. februar 2020 kl. 17:12 Opdateret: kl. 13:45
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk