13. juli 2020
På Snoldelev Hovedgade er byggeriet af den ny Rema 1000 allerede godt i gang. Byggeriet ventes afsluttet i løbet af fire måneder. Foto: Steen Østbjerg
gallery icon

Se billedserie

På Snoldelev Hovedgade er byggeriet af den ny Rema 1000 allerede godt i gang. Byggeriet ventes afsluttet i løbet af fire måneder. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæde åbner to nye supermarkeder i år - og satser på endnu flere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæde åbner to nye supermarkeder i år - og satser på endnu flere
Roskilde - 16. marts 2019 kl. 10:09
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter ikke så få trakasserier er det endelig lykkedes Rema 1000 at skabe gennembrud, så der bliver åbnet ikke bare ét, men to nye Rema 1000-butikker i Roskilde i år.

arrow Læs også: Lystfiskerbutik tilbage et udkast fra begyndelsen

I Snoldelev er fundamentet allerede godt i gang med at blive støbt. Her var Rema klar til at stikke spaden i jorden, allerede da lokalplanen blev vedtaget for fire år siden, men forhandlinger med Vejdirektoratet om, hvilke trafikale foranstaltninger der skulle laves som følge af den ny dagligvareforretning, trak ud.

- Vi endte med at gøre, som Vejdirektoratet ville have, konstaterer Jan Poulsen, administrerende direktør i Reitan Ejendomsudvikling.

Endnu længere ventetid har der været i forhold til Rema-projektet på Køgevej/Roskildevænget, som endnu ikke er kommet i gang - men det gør det nu. Her har forsinkelsen skyldtes, at der skulle findes en løsning med Jan & Bo's Lystfiskershop, som havde et lejemål i ejendommen. Lystfiskerforretningen flyttede ud ved udgangen af januar. Ifølge dens ejer, Bo Vogelius, åbner den igen på Køgevej 3, hvor Musikcentralen er ved at rykke ud fra, formentlig sidst i denne måned. Dermed er der også ved at være klar til byggeri på Roskildevænget 2

- Det har ved Gud taget lang tid, og jeg er usigeligt glad for, at vi snart kan slå dørene op, siger Jan Poulsen, der forventer, at den seneste af de to åbningerne bliver i november.

Står det til direktøren, kommer der mange flere Rema-forretninger i Roskilde.

- Vi skulle gerne have to-tre stykker mere, så vi kommer op på fire-fem forretninger i selve Roskilde. Vi vil hellere end gerne have en forretning i fx Hyrdehøj-området, siger Jan Poulsen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde - også som e-avis

arrow Bo fejrer jubilæum uden Jan
03. maj 2013 kl. 14:32 Opdateret: kl. 16:28
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk