21. maj 2019
Sådan så det ud, da Jysk slog dørene op i sin nye butik på Industrivej den 12. oktober. På fredag følger Elgiganten trop i samme center. Foto: Thomas Olsen
Sådan så det ud, da Jysk slog dørene op i sin nye butik på Industrivej den 12. oktober. På fredag følger Elgiganten trop i samme center. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jysk får selskab af Elgiganten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jysk får selskab af Elgiganten
Roskilde - 23. oktober 2018 kl. 09:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To uger efter, at Jysk åbnede i det nye butikscenter på Industrivej ved Bauhaus i Roskilde, er det blevet Elgigantens tur til at slå dørene op, og det sker selvfølgelig med en række køtilbud. Kæden åbner sit nye varehus på fredag den 26. oktober klokken syv og har dermed sagt farvel til Københavnsvej.

arrow Læs også: Se billeder fra gigantisk åbning: Lang kø foran Elgiganten

- Vi har i flere år været vokset ud af vores gamle lokaler i Roskilde, og jeg glæder mig meget til at kunne byde vores kunder indenfor i det nye varehus, så vi kan give dem endnu bedre oplevelser. Udover at selve varehuset er opgraderet kraftigt indvendigt, så er tilkørsels- og parkeringsforhold også forbedret markant, så kunderne vil opleve, at det er langt mere tilgængeligt og mere bekvemt at komme til og fra Elgiganten i Roskilde, siger administrerende direktør Peder Stedal.

Det er dog ikke kun de fysiske rammer, der har fået en opgradering. Også udvalget er vokset gevaldigt.

- I tillæg til vores almindelige udvalg har vi i det nye varehus i Roskilde fået plads til en stor inspirerende køkkenafdeling, hvor man kan købe kvalitetskøkkener, hvor man virkelig får meget for pengene, siger Peder Stedal.

En anden stor tendens, der også har sat sit præg på det nye varehus i Roskilde er en ny flot gaming-afdeling, hvor man kan få alt det nyeste indenfor gaming og e-sport. På åbningsdagen er der indkaldt ekstra personale, og der er sørget for lidt godt til ganen til kunderne i løbet af dagen.

arrow Sådan får man et storcenter
24. maj 2018 kl. 13:25 Opdateret: kl. 13:20
arrow Biltema åbner i Roskilde inden for et år
24. maj 2018 kl. 13:18 Opdateret: kl. 13:18
arrow Billeder: Rejsegilde på nyt stort butikscenter
17. maj 2018 kl. 11:52 Opdateret: kl. 11:52
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk