20. oktober 2018
Cirka 1800 meter watertubes bliver i øjeblikket rullet ud i Jyllinge Nordmark. Beredskabet kan godt bruge flere frivillige, som kan kontakte telefon 61 55 20 68 for flere oplysninger. Foto: Britt Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Cirka 1800 meter watertubes bliver i øjeblikket rullet ud i Jyllinge Nordmark. Beredskabet kan godt bruge flere frivillige, som kan kontakte telefon 61 55 20 68 for flere oplysninger. Foto: Britt Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jyllinge Nordmark har brug for alle hænder nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jyllinge Nordmark har brug for alle hænder nu
Opdateret 29. oktober 2017 kl. 16:16
Roskilde - 29. oktober 2017 kl. 11:55
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver arbejdet på højtryk med at sikre husene i Jyllinge Nordmark i øjeblikket. Østsjællands Beredskab oplyser, at der er kørt nok materiel ud, men nu mangler der hænder til at få fyldt sandsække og watertubes.

arrow Læs også: Ingolf: - Der lå en kvinde fra Smørum på min watertube

- Vi kan godt bruge flere frivillige, siger beredskabsdirektør Lars Robetje og fortæller, at hvis man vil hjælpe, skal man henvende sig på telefon 61 55 20 68.

Her vil man få flere informationer og blandt andet få at vide, hvornår hjælpen vil være bedst. Der kan nemlig være tale om, at man skal køre i flere hold, så de frivillige får nogle pauser.

- Vi har et godt overblik. Men det er også begrænset, hvor meget vi kan have kørende samtidig, siger Lars Robetje og fortæller, at han ikke kan oplyse, hvor mange mennesker, der er i gang lige nu.

- Der er bare trykket på fuld blæs, siger han og oplyser, at cirka 1800 meter watertubes skal lægges på plads, inden vandet står højst ved midnat.

Beredskabet har altid en sikkerhedsmargen, men hvis vandet stiger yderligere, så kan det godt være det bliver helt op til kanterne.

Politiet opfordrer til, at borgerne ikke kører til Jyllingeområdet eller havneområdet i Roskilde, da de kan blokere for myndighedernes arbejde.

De frivillige bliver eksempelvis samlet i Jyllinge Hallerne og kørt samlet til Nordmarken.

Der holdes informationsmøde for borgerne klokken 13 i Nordmarken ved rundkørslen på Osvej og klokken 14.30 for borgerne i Inderhavnen ved Tømmergrunden.

arrow Roklub fik vand i kajakhuset
30. oktober 2017 kl. 13:29 Opdateret: kl. 12:13
arrow - En kraftpræstation ud over det sædvanlige
30. oktober 2017 kl. 12:38 Opdateret: kl. 12:18
arrow Billeder og Video: Havnen holdt stand - men er stadig oversvømmet
30. oktober 2017 kl. 12:21 Opdateret: kl. 12:21

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk