3. juli 2020
Foto: Anne-Marie Petersen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Anne-Marie Petersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jyllinge Festival med vildt vokseværk: Brag med Die Herren fyldte pladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jyllinge Festival med vildt vokseværk: Brag med Die Herren fyldte pladsen
Roskilde - 19. august 2019 kl. 05:48
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jyllinge Festivalen er slut, men hvilken festival. Igen har arrangørerne formået at løfte niveauet. Det giver også udfordringer, det er de helt klar over.

arrow Læs også: Jyllinge Festival er aflyst: Sådan kan du støtte

Men først og fremmest så glæder booker og formand Nicholas Hansen sig over, at lørdag aften lukkede med et brag med Die Herren, Danmarks bedste U2 kopi-band, som trak estimerede 3500 gæster til pladsen.

- Det var bare helt fantastisk at se. Der var gang i hele pladsen. Det er jo sådanne øjeblikket jeg og alle Jyllinge Festivals frivillige lever for, kommer det pavestolt fra formanden.

Med navne som Søs Fenger, Nabiha og Die Herren var lørdag bare en festivaldag for rigtig mange i Jyllinge og fra byerne omkring. I år kom der mange flere i bil til festivalen end tidligere.

- Det er helt sikkert, at vi trækker flere og flere fra nabobyerne med det program vi kan præsterer og det faktum at festivalen er gratis. Derfor måtte vi åbne et nyt p-område lidt i hast. Det gør at vi nok lige skal i tænkeboks, for hvor meget kan vi klare, kan vi fortsætte med at vokse i størrelse af kunstnere og så blive en festival for mange andre end dem i Jyllinge? Det er jo borgerne i Jyllinge der er vores primære målgruppe, siger Nicholas Hansen, som melder om en fordobling af omsætningen fra året før.

Festivalen har fortsat med at bede publikum om donationer og det er der kommet cirka 15.000 kroner ind via, hvilket er enormt flot.

- Til gengæld så er det stukket helt af på vores sponsorside. Det lokale erhvervsliv vil bare rigtig gerne det her. Vi har fået 600.000 i kassen i sponsorater og vi havde 260 mennesker til spisning i vores sponsortelt. Vi kan kun bukke og sige tak.

Det var sjette år med Jyllinge Festival, og der kommer sgu nok også en syver.

- Det tror jeg nok, jeg fik lovet publikum da vi lukkede i nat, siger Nicholas Hansen, da DAGBLADET fanger ham søndag eftermiddag midt under oprydningen.

Cirka 200 mennesker har i år været frivillige på festivalen. Allerede nu er det muligt at melde sig som frivillig til næste års festival.

arrow Arrangør af Jyllinge Festival: Har vi stadig vores sponsorer?
19. april 2020 kl. 12:45 Opdateret: kl. 16:38
arrow Mor og virksomhedsejer: - Jeg har måttet fyre min egen datter
22. marts 2020 kl. 06:20 Opdateret: kl. 15:19
arrow Festival får kæmpe donation
02. december 2019 kl. 10:12 Opdateret: kl. 11:01
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk