11. juli 2020
De tre DJs bag radioprogrammet »Skoge og Bassministeriet« har indsamlet over 200.000 kroner til Julemærkehjemmet Liljeborg og havde fejrede overrækkelsen af pengene med en fest for børnene.
gallery icon

Se billedserie

De tre DJs bag radioprogrammet »Skoge og Bassministeriet« har indsamlet over 200.000 kroner til Julemærkehjemmet Liljeborg og havde fejrede overrækkelsen af pengene med en fest for børnene.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julemærkehjem får 200.000 kr. af DJs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julemærkehjem får 200.000 kr. af DJs
Roskilde - 25. januar 2018 kl. 14:10
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var dømt fest på Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde onsdag aften, hvor folkene bag showet »Skoge og Bassministeriet« kom forbi med en donation på 204.485,80 kroner.

arrow Læs også: Julemærkehjem hædret for byggeri

Beløbet er blevet indsamlet i løbet af seks uger, og derudover har flere firmaer bidraget med forskellige gaver og ydelser i stedet for pengedonationer.

Som optakt til festen havde DJ Skoge (Dennis Skoglund), DJ Pøls3 (Jonas Zangenberg) og DJ Fuller (Dennis Fuller Møller) sørget for, at børnene på julemærkehjemmet kunne se på lastbiler og hilse på chaufførerne, og inden spisetid var der også magi ved tryllekunstner Niels Enersen. Efter middagen var der underholdning ved facebook-fænomenet Ronni Garner, inden Skoge og Bassministeriet overrakte pengene og holdt fest med børnene.

Skoge og Bassministeriet begyndte også på Facebook som et show hjemme hos DJ Skoge, hvor DJ-trioen spillede dancehits fra deres ungdom i 90'erne og 00'erne. Antallet af følgere voksede støt, og i dag har siden www.facebook.com/djskoge over 18.000 likes og 22.000 følgere. Det førte til et program, der begyndte på den ikke-kommercielle radiostation PartyZone i Albertslund, men i dag har fået sendetid på den kommercielle Radio Nord.FM.

arrow Jespers fødselsdagsgave: Stort pengebeløb til julemærkehjem
21. august 2018 kl. 13:21 Opdateret: kl. 13:21
arrow Dyrskuepant luner hos Julemærkefonden
20. juni 2018 kl. 14:09 Opdateret: kl. 11:52
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk