2. juli 2020
Julemærkehjemmet Liljeborg indfører bevægelseskonceptet Leg på streg, der skal hjælpe børnene til at være fysisk aktive i timerne med dansk, matematik og engelsk. Konceptet blev skudt i gang med et inspirationskursus for personalegruppen.
gallery icon

Se billedserie

Julemærkehjemmet Liljeborg indfører bevægelseskonceptet Leg på streg, der skal hjælpe børnene til at være fysisk aktive i timerne med dansk, matematik og engelsk. Konceptet blev skudt i gang med et inspirationskursus for personalegruppen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julemærkebørn skal lære ved at lege på streger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julemærkebørn skal lære ved at lege på streger
Roskilde - 29. oktober 2018 kl. 16:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børnene på Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde kan glæde sig til undervisning med endnu mere læring igennem leg og bevægelse. Julemærkehjemmet Liljeborg har indgået samarbejde med Kræftens Bekæmpelse om bevægelseskonceptet Leg på streg, som kobler faglig læring og bevægelse i sjove og aktive udendørsaktiviteter.

arrow Læs også: Roskilde-tegner har lavet årets julemærke

Leg på streg er et undervisningsværktøj, som hjælper børnene fra 0. til 6. klasse til at være fysisk aktive i timerne med dansk, matematik og engelsk. Med Leg på streg hopper børnene sig igennem regnestykker, lærer bogstaverne, mens de hinker eller leger tagfat, samtidig med de staver sig igennem navneord.

- Vi ser frem til at komme i gang med Leg på streg. Vi arbejder med børn, der har brug for ekstra hjælp. De har brug for en masse succesoplevelser. Det kan Leg på streg være med til at give dem. Konceptet er en interessant og ikke mindst meningsfuld måde at lære på, siger forstander Henrik Hougaard Bøtkjær, Julemærkehjemmet Liljeborg

Julemærkehjemmet hjælper børn, der er overvægtige, bevæger sig for lidt, er udsat for mobning og har det svært fagligt. Leg på streg kan hjælpe med flere af disse udfordringer.

Konceptet er lavet, så alle kan deltage, uanset køn og fysiske færdigheder. Det kan noget helt andet end den almindelige, stillesiddende klasseundervisning, og samtidig styrker det fællesskabet, samarbejdsevnen og elevernes rummelighed over for hinanden. Leg på streg bliver allerede brugt på 300 skoler.

arrow Valhalla-tegner bag årets julemærke
27. august 2018 kl. 16:13 Opdateret: kl. 13:25
arrow Jespers fødselsdagsgave: Stort pengebeløb til julemærkehjem
21. august 2018 kl. 13:21 Opdateret: kl. 13:21
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk