3. juni 2020
Jobcenter Roskilde regner med en markant stigning i antallet af borgere, der kommer på dagpenge på grund af nedlukningen. Foto: Kim Rasmussen
Jobcenter Roskilde regner med en markant stigning i antallet af borgere, der kommer på dagpenge på grund af nedlukningen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jobcenter venter markant flere på dagpenge fra april

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jobcenter venter markant flere på dagpenge fra april
Roskilde - 28. marts 2020 kl. 06:23
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

440 borgere i Roskilde Kommune er kommet på dagpenge i de seneste to uger. Det er 25 procent flere sammenlignet med marts sidste år.

arrow Læs også: Jobcenterchef: Nedlukning vil påvirke ledigheden langt ud i fremtiden

Især siden mandag er der kommet markant flere henvendelser end normalt, men Jobcenter Roskilde forventer, at det snart bliver værre.

- Vi forventer, at stigningen vil blive mere markant fra april måned, da mange har løn ultimo marts til at klare udgifter og forsørgelse, siger jobcenterchef Karen Djørup, der får overflyttet medarbejdere for at håndtere det store rykind af ledige.

Roskilde følger tallene på landsplan, der peger på, at nedlukningen på grund af covid-19 får langvarige konsekvenser for ledigheden. Det er stort set alle brancher, der er ramt, men især restaurationer og små servicevirksomheder.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk