2. august 2021
Jobcentret er fortsat lukket for besøg, men nu skal de ledige igen stå til rådighed og deltage i digitale samtaler. Foto: Thomas Olsen
Jobcentret er fortsat lukket for besøg, men nu skal de ledige igen stå til rådighed og deltage i digitale samtaler. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jobcenter åbner - men kun digitalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jobcenter åbner - men kun digitalt
Roskilde - 29. maj 2020 kl. 15:48

Jobcentret i Roskilde Kommune kan nu igen åbne digitalt. Den aktive beskæftigelsesindsats har været suspenderet siden den 11. marts, men nu genstartes den med omgående virkning, dog fortsat med visse begrænsninger. Det sker på baggrund af en bekendtgørelse, som Beskæftigelsesministeriet udsendte onsdag.

Fysiske møder er fortsat ikke mulige, men kommunens ledige har nu igen pligt til at stå til rådighed og deltage i digitale samtaler i Jobcentret. Ligeledes skal borgerne tæt på arbejdsmarkedet igen være aktivt jobsøgende, tage henvist arbejde og registrere jobsøgning.

- Det er afgørende, at de virksomhedsrettede indsatser for ledige kommer op i tempo. Vi kan se på de bekymrende tal, at vi har en stigning på 36,5 procent i antallet af ledige i Roskilde Kommune, samtidig med at antallet af opslåede stillinger i Region Sjælland i perioden fra marts til nu er faldet med 8,3 procent. Derfor er det ekstra vigtigt, at vi fortsat gør alt, hvad vi kan for at sikre, at ingen jobmuligheder går tabt, og at vi ikke overlader de ledige til sig selv, siger Bent Jørgensen (V), formand for beskæftigelses - og socialudvalget i Roskilde Kommune.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk