16. oktober 2021
Jesper Holck er så stor tilhænger af Roskilde Festival Højskole, at han har skænket den et flygel til 100.000 kroner. Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Jesper Holck er så stor tilhænger af Roskilde Festival Højskole, at han har skænket den et flygel til 100.000 kroner. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jesper giver festivalhøjskolen et flygel til 100.000 kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper giver festivalhøjskolen et flygel til 100.000 kr.
Roskilde - 24. januar 2019 kl. 15:54
Af Kristian Jørgensen

Jesper Holck er varm tilhænger af, at Roskilde omsider har fået en højskole igen. Han har også et nært forhold til Roskilde Festival, og tilsammen gør det ham så glad for Roskilde Festival Højskole, at han har doneret 100.000 kroner af egen lomme til, at højskolen kunne få et flygel.

arrow Læs også: Kørestolsarrangement ramt af corona-afbud

- På en måde er det ikke gået op for Roskilde by, at der er lavet en ny højskole, og hvor stor en ting det er, siger Jesper Holck, da han onsdag formiddag ser flygelet for første gang.

Jesper Holck arbejder i Roskilde Festivals reception og har engageret sig i en række initiativer omkring festival, Musicon, kultur og handicapforhold. Han er også en del af festivalhøjskolens skolekreds og har over de seneste 10 års tid fulgt genvordighederne med at realisere den, så da han havde nogle penge, han ikke selv havde behov for at spendere, vidste han, at de kunne gøre gavn her.

- Det var op ad bakke at skaffe penge til alle de ting, så jeg tror, det var meget godt, at der var nogle folk, der ville bidrage med noget, lyder det beskedent fra Jesper Holck.

Det var efter forslag fra forstander Jesper Øland, at donationen blev til et flygel, så pengene blev til en fysisk og vedvarende ting.

Forstanderen foreslår også, at der kan komme en lille plakette på flygelet som tak til Jesper Holck. Det mener giveren ikke selv er særlig rock'n'roll, og han har egentlig ikke det store behov for at reklamere med sin velgørenhed.

arrow Kantstens-skate i gryden
12. september 2016 kl. 10:53 Opdateret: kl. 12:07
arrow Billedserie: På rampen i kørestol
10. september 2016 kl. 21:37 Opdateret: kl. 09:19
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk