28. maj 2020
I skiftezonen har deltagerne ikke rasende travlt, og der er tid til at vente på hinanden, så man kan følges ad ud på cykelturen. Foto: Steen Østbjerg
gallery icon

Se billedserie

I skiftezonen har deltagerne ikke rasende travlt, og der er tid til at vente på hinanden, så man kan følges ad ud på cykelturen. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernmænd i landets mindste triatlon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernmænd i landets mindste triatlon
Roskilde - 03. september 2018 kl. 15:19
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De kalder det selv for »Danmarks mindste, hemmeligste og mest hyggelige triatlon.« Fuldstændig hemmeligt er det nu ikke, men lille og hyggeligt er i hvert fald særdeles rammende betegnelser på det årlige Elleore Triathlon, der blev holdt lørdag.

Aldrig hørt om det? Det var ellers 12. gang, det blev afviklet. Men i Veddelev er det nærmest blevet en tradition, som alene skyldes de gæve beboere på Elleorevej, der står for arrangementet. Her er ingen klub bag, ingen forening, intet offentligt tilskud, kun den rene og skinbarlige lyst til at gøre noget sammen og for hinanden.

- Det er måske mest et vejprojekt. Første gang var vi fem, siden har det udviklet sig lidt, men deltagerne er næsten alle sammen fra Veddelev eller har en eller anden form for tilknytning til Veddelev, siger Preben Sørensen, der er det nærmeste, man kommer en løbsleder.

Mange motionsløb døjer med faldende deltagertal. Det gør Elleore Triathlon ikke. Mange drømmer om at vokse sig store. Det er heller ikke tilfældet her.

- Vi gør ikke noget for at udbrede løbet. Det er slet ikke det, vi ønsker. Vi prøver at holde det overskueligt på 35-40 deltagere. Vi er ikke interesserede i at få deltagere, der ønsker at sætte en ny tid til deres personlige performance. Det her gør vi, fordi det er sjovt og hyggeligt. Og så har man også noget at træne op til, når man begynder om foråret, siger Preben Sørensen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde - også som e-avis

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk