24. august 2019
Jernbaneoverkørslerne i Gadstrup (billedet) og Kamstrup var spærret flere gange sidste år, og nu sker det igen i de kommende weekenderne, fordi Banedanmark skal afprøve det nye signalsystem, inden det tages i brug. Foto: Kenn Thomsen
Jernbaneoverkørslerne i Gadstrup (billedet) og Kamstrup var spærret flere gange sidste år, og nu sker det igen i de kommende weekenderne, fordi Banedanmark skal afprøve det nye signalsystem, inden det tages i brug. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernbaneoverkørsler spærres igen fra i aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernbaneoverkørsler spærres igen fra i aften
Roskilde - 15. marts 2019 kl. 12:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Banedanmark lukker alle overkørsler mellem Roskilde og Køge i uge 11 og 12 og begynder i aften, fredag den 15. marts, klokken 20. Spærringerne skyldes, at det nye signalsystem på strækningen skal testes. Signalsystemet giver blandt andet mulighed for, at der kan køre flere tog og vil give flere tog til tiden. Af sikkerhedsmæssige hensyn er det nødvendigt at lukke overkørslen, når der testes.

Overkørslerne lukkes fra fredag den 15. marts klokken 20 til lørdag den 16. marts klokken 9.30. Der spærres igen fra lørdag klokken 16.30 til mandag den 18. marts klokken seks om morgenen. I uge 12 spærres overkørslerne fra lørdag klokken 0.01 til søndag klokken seks. Det vil sige, at overkørslerne slet ikke vil være åbne hele lørdag den 23. marts.

Følgende jernbaneoverkørsler lukkes:

- Kamstrupvej, 4000 Roskilde
- Salløvvej, 4621 Gadstrup

- Hovedgaden, 4622 Havdrup
- Nauerbjergvej, 4622 Havdrup

- Østergade, 4623 Lille Skensved

Hvis alt går efter planen, sættes det nye signalsystem i drift i slutningen af maj. Testene i uge 11 og 12 skal vise, om det er realistisk at sætte systemet i drift til maj. De næste spærringsdatoer frem mod ibrugtagningen af systemet vil derfor først blive meldt ud, når den endelige plan ligger fast. Testene er lagt i weekenden af hensyn til togtrafikken. DSB indsætter togbusser i forbindelse med spærringerne.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk