17. oktober 2021
Roskilde Jazz Days holder i år flyttedag fra sommeren og havnen til efteråret og Kunstsmedjen. Festivalens formand Pia Kloster er for en gangs skyld selv på programmet. Foto: Jens Wollesen
Roskilde Jazz Days holder i år flyttedag fra sommeren og havnen til efteråret og Kunstsmedjen. Festivalens formand Pia Kloster er for en gangs skyld selv på programmet. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jazzfestival skifter havnen ud med smedjen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazzfestival skifter havnen ud med smedjen
Roskilde - 22. september 2021 kl. 13:38

Efter at have vekslet mellem forskellige datoer og spillesteder ligger det nu fast, at Roskilde Jazz Days afvikles i weekenden 25.-26. september. Jazzfestivalen har de seneste mange år været afviklet i et telt på havnen, men i år er det skiftet ud til fordel for Kunstsmedjen på Musicon.

arrow Læs også: Jazzmama fylder 70: Hun elsker at fylde byen med koncerter

- Vi har i år valgt at flytte jazzfestivalen til slut september. Vi har ligeledes fravalgt vores hyggelige jazztelt på havnen, da vi er i underskud af mandskab til det store arbejde med opsætning af telt, bar, scene, etc. Så da vi fik muligheden for at booke os ind på Kunstsmedjen på Musicon, tog vi imod med kyshånd. De er utroligt imødekommende og ser frem til en dejlig jazzweekend, skriver festivalen på sin hjemmeside.

Årets udgave af Roskilde Jazz Days byder på otte koncerter, og der lægges allerede ud lørdag formiddag klokken 10 med CreoleCatz. Derefter følger Zam'Zurium og JazzKollektivet om eftermiddagen, inden lørdagen sluttes af med Soulman Group feat. Tomas Thordarson.

Søndagen indledes klokken 12 af Swee Danish Allstars med Roskilde Jazz Days' formand Pia Kloster i front. Hun får selskab af svenskerne Ulf Johansson Werre, klaver, Lasse Lundström, bas, og Roger Berg, trommer, samt saxofonist Jesper Thilo og Lucas Grahams basunist Nikolaj Bøgelund.

Resten af dagen byder på Dansk Amerikansk Musikklub, Tobacco og Soul 66.

Der er gratis adgang til samtlige koncerter. Kunstsmedjens adresse er Bagtæppet 8, Musicon, 4000 Roskilde.

arrow Jazzfestival kom tørskoet i land
17. juni 2019 kl. 17:11 Opdateret: kl. 16:23
arrow Amerikaner måtte selv klare åbningskoncert
15. juni 2019 kl. 09:09 Opdateret: kl. 21:24
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk