23. oktober 2019
Roskilde Jazz Days? formand Pia Kloster (forrest) glæder sig over, at der igen i år var fyldt telt til koncerterne - også selv om regnen undervejs gjorde sit for at holde folk hjemme. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Roskilde Jazz Days? formand Pia Kloster (forrest) glæder sig over, at der igen i år var fyldt telt til koncerterne - også selv om regnen undervejs gjorde sit for at holde folk hjemme. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jazzfestival kom tørskoet i land

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazzfestival kom tørskoet i land
Roskilde - 17. juni 2019 kl. 17:11
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var ikke kun musikken, der sørgede for, at teltet var fyldt til koncerterne på årets udgave af jazzfestivalen Roskilde Jazz Days. De kraftige regnbyger både fredag og lørdag gav publikum en yderst god grund til at blive inde i teltet på havnen, som viste sig at kunne modstå de store vandmængder.

arrow Læs også: Amerikaner måtte selv klare åbningskoncert

- Vi var ikke i underskud af publikum, men det kan være, at nogen blev væk på grund af vejret. Vi fik et par opkald fra folk, som ville høre, om vi havde aflyst, men det gjorde vi ikke, siger Roskilde Jazz Days' formand Pia Kloster.

Hun er glad og træt efter fire dage med ikke kun jazz, men også blues, soul og det afsluttende Elvis-show med Mike Colin Andersen og CC Rider Big Band.

- Det helt store scoop var Elvis-showet. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det virker til, at folk er glade for variationen i vores program, og at de kan høre andet end traditionel jazz. Jeg vil mene, at vi er den eneste jazzfestival herhjemme, som gør det på den måde, siger Pia Kloster, som også glæder sig over, at hun i år havde flere frivillige hænder til at hjælpe end tidligere.

arrow Jazzfestival får italiensk grevinde som sponsor
22. maj 2019 kl. 04:52 Opdateret: kl. 12:37

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk