12. august 2020
For tre år siden sagde Tina Thorsted (tv) ja til at ansætte Janni Jensen i et flexjob i tøjbutikken Schack & Thorsted på Ro?s Torv. Det fik Janni Jensen til at indstille hende til Handicapprisen 2018, som hun blev dette års modtager af. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

For tre år siden sagde Tina Thorsted (tv) ja til at ansætte Janni Jensen i et flexjob i tøjbutikken Schack & Thorsted på Ro?s Torv. Det fik Janni Jensen til at indstille hende til Handicapprisen 2018, som hun blev dette års modtager af. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Janni skaffede sin chef en pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Janni skaffede sin chef en pris
Roskilde - 04. december 2018 kl. 15:08
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For tre år siden troppede Janni Jensen op i Tina Thorsteds butik på Ro's Torv, Schack & Thorsted, og spurgte, om hun kunne blive ansat i et flexjob på ni timer.

arrow Læs også: Handicappris hylder ildsjæle og markerer international handicapdag

Tina Thorsted sagde ja, og det resulterede mandag aften i, at hun blev dette års modtager af Handicapprisen i Roskilde Kommune efter at være blevet indstillet af Janni Jensen.

- Jeg gik efter det ene sted, hvor jeg gerne ville være, og hvor jeg mente, at der var én, som kunne lære mig noget, siger Janni Jensen, som i forvejen var kunde i Schack & Thorsted.

Tina Thorsted har aldrig haft grund til at fortryde, at hun ansatte Janni Jensen, selv om hun skal huske hende på, at hun skal tage sine piller.

- Jeg lyttede bare til en lille pige, som en dag stod ved min disk og sagde »Tag mig«. Janni har evner, som jeg aldrig har haft. Hun har en hukommelse som en computer og ved altid, hvad vi har på lager. Jeg er taknemmelig for, at en lille erhvervsdrivende kom i betragtning til prisen og vil gerne fortælle andre, at det ikke er farligt at tage en flexjobber, når bare ressourcerne er til stede, siger hun.

De øvrige nominerede var Rema 1000 i Roskilde, Dampradioen samt Jeanette Bramming og Lars Hermansen, som arrangerer fester på Dansebar for handicappede.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag.

arrow Video: Handicappris til manden bag festival
08. december 2017 kl. 06:34 Opdateret: kl. 11:02
arrow Pris til forbillede for handicappede
16. december 2016 kl. 12:08 Opdateret: kl. 11:49
arrow Prisvinder: Flere burde ansætte handicappede
04. december 2014 kl. 14:01 Opdateret: kl. 14:13
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk