22. juli 2019
Brian Tofft (tv) og Lars Skovbæk er ejerne af Rapido Consult, som er flyttet til Københavnsvej 75, mellem Magnild Gardiner og Danmission Genbrug. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Brian Tofft (tv) og Lars Skovbæk er ejerne af Rapido Consult, som er flyttet til Københavnsvej 75, mellem Magnild Gardiner og Danmission Genbrug. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: It-virksomhed har lagt sig i forreste række

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

It-virksomhed har lagt sig i forreste række
Roskilde - 09. marts 2019 kl. 11:15
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De fleste kan sikkert nikke genkendende til glæden ved at flytte fra noget småt til noget større. Men det behøver man ikke kun være privat boligejer for at føle. It-rekrutteringsfirmaet Rapido Consult har for nylig skiftet to lokaler i et kontorfællesskab på Industrivej i Roskilde ud med et hus på Københavnsvej 75, der ligger mellem Magnild Gardiner og Danmission Genbrug og med Lop It som genbo.

Det bytte sidder de fem ansatte i virksomheden stadig og smiler over.

- Det er fedt at have et hus for sig selv, fordi man lægger mærker til det, når man kører forbi. Vi kunne ikke have fået et sådant hus i København, siger Brian Tofft, som har været medejer sammen med Lars Skovbæk siden 2018.

Udover at Brian Tofft og Lars Skovbæk begge bor i Roskilde, er det også et bevidst valg, at Rapido Consult ligger i Roskilde frem for i København, hvor de fleste af konkurrenterne bor.

- Der ligger en brandingværdi i det, fordi folk kan huske os, netop fordi vi ligger i Roskilde, mens alle andre er i København, siger Brian Tofft.

På sigt håber de, at det kan hjælpe dem til at få flere lokale kunder.

- Der ligger mange virksomheder i Roskilde, som vi gerne vil ind hos, fordi de er store aftagere af it-folk, siger Brian Tofft.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde lørdag 9. marts. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk