16. december 2018
Omkring 100 danskere deltog i sidste måneds VM i issvømning, der fandt sted i Estlands hovedstad Talinn.
gallery icon

Se billedserie

Omkring 100 danskere deltog i sidste måneds VM i issvømning, der fandt sted i Estlands hovedstad Talinn.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Issvømmere klar til nye længder efter VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Issvømmere klar til nye længder efter VM
Roskilde - 11. april 2018 kl. 17:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alle med interesse i præge udviklingen for issvømningen i Roskilde og omegn kan med fordel møde op, når Roskilde Issvømmer Forening (RISF) torsdag den 12. april holder generalforsamling med efterfølgende visions- og interessemøde. Generalforsamlingen er fra klokken 19 til 19.30 og er åben for alle, mens visions- og interessemødet holdes fra klokken 19.30 til 21. Begge dele finder sted i DGIs lokaler på Kildegården på adressen Helligkorsvej 3 i Roskilde.

arrow Læs også: Issvømmer indstillet til ildsjælepris

RISF var rigtig godt repræsenteret til sidste måneds VM i issvømning i Estland, hvor foreningens kasserer Ole S. OIsen nåede sit mål om at gennemføre både 25, 50 og 100 meter samt en stafet på 4x25 meter bryst.

Foreningens ældste medlem, Kirsten Lind Hjorth på 87, svømmede sig til en fornem sølvmedalje i 25 meter bryst i aldersgruppen 80+, mens et af foreningens nyeste medlemmer Caroline Bjellekjær Matthiassen også klarede sig godt, selv om hun først stiftede bekendtskab med issvømning halvanden uge før VM til Roskilde Issvømmer Forenings sidste træning i Himmelsøen.

Caroline Bjellekjær Matthiassen er tidligere konkurrencesvømmer og har erfaring som både livredder og træner. Sammen med RISF er hun nu parat til at udvikle svømmedelen for foreningen, der både handler om svømmetræning indendørs og udendørs.

Roskilde Issvømmer Forenings formand Mette BL Thomsen og resten af bestyrelsen håber, at rigtig mange har lyst til at møde op i morgen aften og dele deres tanker og drømme for fremtiden i foreningen, både angående den almindelige træning, det sociale fællesskab og næste VM i Slovenien i marts 2020.

Foreningen har sæsonens sidste åbne træning i Himmelsøen i Darup søndag den 22. april klokken 11-14, hvor alle er velkomne. Der kan læses mere om foreningen på hjemmesiden www.risf.dk

arrow Issvømmere varmede op til VM
24. februar 2018 kl. 15:07 Opdateret: kl. 15:07

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk