16. december 2017
Der var badekåber, god stemning og ikke mindst sol over Roskilde Issvømmer Forenings arrangement søndag, hvor gæster tog en sensommerdukkert i det 15 grader varme vand. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Der var badekåber, god stemning og ikke mindst sol over Roskilde Issvømmer Forenings arrangement søndag, hvor gæster tog en sensommerdukkert i det 15 grader varme vand. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Issvømmere har is i maven og store drømme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Issvømmere har is i maven og store drømme
Roskilde - 25. september 2017 kl. 15:09
Af Mariann Sofiasdottir
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde Issvømmer Forening inviterede søndag til issvømning i Himmelsøen, hvor interesserede kunne hoppe i det isfrie vand og svømme efter en afmærket bane på 25 meter.

arrow Læs også: Issvømmere har fået mobil sauna

Og det var der mange, der havde valgt at bruge søndagen på.

Blandt andre de tre vinterbadere Ghita Lund fra Karlslunde, Juditt Jacobsen fra Greve og Tine Petersen fra Greve, som alle har været vinterbadere i en årrække.

Efter et foredrag om issvømning af stifter af Roskilde Issvømmer Forening, Mette BL Thomsen, besluttede de, at de ville en tur forbi arrangementet, fordi de allerede under foredraget havde på fornemmelsen, at issvømning kunne være noget for dem.

Også selv om det betyder, at de skal være i det kolde vand lidt længere.

- Det bliver en udfordring at begynde at skulle tage svømmetag i vandet. Men det handler om at flytte grænser, siger Ghita Lund, der lige som de to andre nyder det kolde gys.

Issvømmer og foreningsstifter Mette BL Thomsen tænker stort og langt ud over foreningen.

- Vi skal til at bruge vores søer, grusgrave og havneområder på en helt anden måde. Issvømning er en sport for alle. Det kræver bare, at du kan tage 10 svømmetag i fem grader koldt vand, så er du issvømmer, siger Mette BL Thomsen, der gerne ser, at der kommer foreninger i hele Danmark, fordi hun mener, at Danmark skal være en nation af issvømmere.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der blev bragt i DAGBLADET Roskilde d. 25. september. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

arrow BILLEDER: Iskoldt VM-gys
19. marts 2016 kl. 10:05 Opdateret: kl. 18:39
arrow Mette vil have alle til at svømme i is
20. februar 2016 kl. 10:32 Opdateret: kl. 13:32
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk