24. april 2019
Sidste år var en af de »hvide« udgaver af Isstjerneløbet. Indtil videre tyder vejrudsigten ikke på, at det bliver tilfælde i årets udgave, der afvikles i Hedeland den 20. januar. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Sidste år var en af de »hvide« udgaver af Isstjerneløbet. Indtil videre tyder vejrudsigten ikke på, at det bliver tilfælde i årets udgave, der afvikles i Hedeland den 20. januar. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Isstjerneløbet dropper De syv høje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Isstjerneløbet dropper De syv høje
Roskilde - 06. januar 2019 kl. 12:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Deltagerne i årets udgave af Isstjerneløbet slipper for en af løbets normalt helt store prøvelser. Arrangørerne har valgt at pille De syv høje ud af den 23 kilometer lange rute. De syv høje er, som navnet antyder, en strækning, hvor syv mindre høje følger lige efter hinanden, og alle, der har prøvet kræfter med den, ved, at den trækker tænder.

arrow Læs også: Video og billedserie: Isstjerneløbet levede op til sit navn

- Det drejer sig simpelthen om, at sporet der er blevet for dybt, og at der derfor er stor risiko for styrt. Og da sikkerhed for os er alfa og omega, har vi skåret den del væk. Men bare rolig - der er fundet en passende erstatning, så ingen behøver at føle sig snydt, siger løbskommissær Ingolf Madsen fra arrangørklubben Roskilde Cykel Motion.

Isstjerneløbet finder sted søndag den 20. januar klokken 10 og holdes for 24. gang i Hedeland. Ruten blev sidste år justeret en enkelt kilometer op til 23 kuperede af slagsen, og selv om rytterne i år igen har mulighed for at køre den en eller to gange, så bliver de alligevel budt på et par ændringer.

Udover De syv høje er den traditionelle start i ridehallen ved Hedehusene heller ikke mulig i år. Der skal bygges en ny stald, og hallen er derfor brugt til heste. Start og mål er derfor flyttet ned til den store parkeringsplads ved Vindingevej 201, hvor Vindinge Rideklub holder til.

Tilmelding via hjemmesiden www.rc-m.dk skal ske senest den 19. januar, men det er også muligt at tilmelde sig på løbsdagen ved starten. På klubbens hjemmeside kan både tilgås resultatlister og billeder fra de seneste år samt løbsbeskrivelse og -profil. Ruten kan downloades på GPS. Tilmelding foregår elektronisk.

arrow Flere billeder: Mountainbikes på skibakken
23. januar 2017 kl. 09:09 Opdateret: kl. 09:09
arrow Video og Billeder: Mountainbikere i Hedelands mudder
22. januar 2017 kl. 13:03 Opdateret: kl. 06:36
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk