26. maj 2020
Sangerinden Cichosz giver torsdag den 3. oktober koncert i en privat dagligstue i Gadstrup. Foto: Kim Matthai Leland
gallery icon

Se billedserie

Sangerinden Cichosz giver torsdag den 3. oktober koncert i en privat dagligstue i Gadstrup. Foto: Kim Matthai Leland
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Intim koncert i lokal dagligstue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Intim koncert i lokal dagligstue
Roskilde - 20. september 2019 kl. 18:09
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kunne det ikke være hyggeligt at sidde i stuen og høre en koncert? Det var udgangspunktet, da Lotte Louise Simonsen og Jesper Nissen besluttede sig for at arrangere en intim stuekoncert gennem hjemmesiden lowficoncerts.com.

arrow Læs også: Helt tæt på pianisten

De har oprettet sig på hjemmesiden og tilbudt at holde en koncert. Det har fået flere kunstnere til at henvende sig.

- Vi hørte noget af Cichosz' musik og synes, hun er meget talentfuld. Derfor valgte vi hende, fortæller Jesper Nissen og røber, at de aldrig havde hørt om sangerinden inden.

Koncerten på Kirkebakken 86 i Gadstrup finder sted torsdag den 3. oktober. Dørene bliver åbnet klokken 19. Selve koncerten begynder klokken 20 og varer en time.

Singer-songwriteren Cichosz, der trods sit polske navn både skriver og synger på dansk, akkompagneres af pianist Christoffer Magdalus Jespersen. Cichosz kombinerer længselsfuld bodegastemning med håndspillede beats, filmiske tekster og en velourblød vokal. Hendes univers kredser om længsel efter den store kærlighed og magiske nætter på den lokale.

Lotte Louise Simonsen og Jesper Nissen står for vin og lidt snacks. Der bliver plads til 35 i dagligstuen, og cirka en tredjedel af billetterne er allerede solgt.

- Det bliver tæt og intimt. Vi håber, vi kan være der. Vi har heldigvis en stor stue, som går sammen med køkkenet, fortæller Jesper Nissen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk