13. april 2021
Kommunen vil nu satse på at renovere den gamle idrætspark og starter med de meget forældede omklædningsrum. (Foto: Per Rudkjøbing)
Kommunen vil nu satse på at renovere den gamle idrætspark og starter med de meget forældede omklædningsrum. (Foto: Per Rudkjøbing)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Intet storstadion: Moderniserer den gamle idrætspark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Intet storstadion: Moderniserer den gamle idrætspark
Opdateret 05. marts 2021 kl. 14:34
Roskilde - 05. marts 2021 kl. 14:24

Roskilde opgiver nu definitivt planerne om et nyt storstadion og vælger i stedet at modernisere den gamle idrætspark i Rådmandshaven etapevis.

De private bygherrer, som skulle stå for byggeriet af det nye storstadion og få deres penge hjem gennem udlejning af erhvervslokaler, har også opgivet projektet, fordi der stødte uforudsete ekstra udgifter til.

Derfor vil kommunen nu i første omgang satse på at modernisere omklædningsrum og andre faciliteter i den eksisterende idrætspark. De er efterhånden i en meget ringe forfatning, fordi de slet ikke blevet var vedligeholdt i årene, mens der blev arbejdet med planer om et helt nyt stadion.

I første omgang ventes Kultur- og Idrætsudvalget på sit kommende møde at give de knapt 5 millioner, der er afsat til omklædningsrum, så denne nødvendige modernisering kan gå i gang meget hurtigt.

Som optakt til denne afgørelse har både Roskilde Idræts Union og Roskilde Boldklub af 1906, der til daglige bruger faciliteterne, anbefalet at denne første etape gennemføres nu.

Den lokale sportsminister, formanden for Kultur- og Idrætsudvalget Claus Larsen (S) mener også, det er en rigtig prioritering.

- Vi må være realistiske og gå etapevis frem i forhold til, hvor mange penge der er at gøre godt med, siger han.

tk

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk