2. juli 2020
Intersport Holmbom i Skomagergade i Roskilde er blandt de 21 butikker, som den 1. oktober skifter over til Sport 24. Foto: Lars Ahn Pedersen
Intersport Holmbom i Skomagergade i Roskilde er blandt de 21 butikker, som den 1. oktober skifter over til Sport 24. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Intersport-ejer om skifte: Jeg havde ikke andet valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Intersport-ejer om skifte: Jeg havde ikke andet valg
Roskilde - 14. juni 2018 kl. 15:19
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alternativet var at lukke. Sådan forklarer indehaveren af Intersport Holmbom i Roskilde, Arne Storinggaard, sit skifte til konkurrenten Sport 24, som fra den 1. oktober får selskab af yderligere 20 andre Intersport-butikker, deriblandt også hans butikker i Køge og Ringsted.

arrow Læs også: Sporty Outlet kaster håndklædet

Han har ellers været en del af Intersport-kæden i 50 år og var med til at stifte den, men de seneste års udvikling har gjort det umuligt at fortsætte. Ifølge Arne Storinggaard skyldes problemerne, at Obi Sport har overtaget driften af Intersport Danmark og fra i år også har fået franchisetagerne under sig.

- Betingelserne i Intersport er blevet umuliggjort, efter at kæden er blevet overtaget af Obi Sport. Det er simpelthen blevet for dyrt at være medlem og dermed svært at lave en god bundlinje. Jeg kunne enten træde ud og blive selvstændig, men så kunne jeg lige så godt lukke. Eller også kunne jeg finde en anden kæde, siger han.

Sportsbutikken i Skomagergade 32 får ny facade den 1. oktober, men indholdet og personalet bliver det samme som i dag, understreger Arne Storinggaard. Intersport Holmbom har hele tiden haft lokaler i kælderen og på 1. sal, mens stueetagen har haft forskellige lejere, blandt andet Deichmann Sko. Seneste har Intersport også været i stuen, men det lejemål er opsagt per 1. juli.

- Vi bibeholder de 1150 m2, vi har i vores oprindelige lokaler, så vi kommer til at være ned og op ad trappen, siger Arne Storinggaard.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk