20. november 2017
Jessica Buhl-Nielsen boede i Roskilde i en del af sin opvækst. I dag har hun firmaet Dare to Eat sammen med sin kompagnon, Malena Sigurgeirsdóttir, som sælger insektsnacks. Her ses hun i Irma i Roskilde, som har lavet en hel hylde med produkterne. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Jessica Buhl-Nielsen boede i Roskilde i en del af sin opvækst. I dag har hun firmaet Dare to Eat sammen med sin kompagnon, Malena Sigurgeirsdóttir, som sælger insektsnacks. Her ses hun i Irma i Roskilde, som har lavet en hel hylde med produkterne. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Insektsnack er et hit i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Insektsnack er et hit i Roskilde
Roskilde - 21. oktober 2017 kl. 10:33
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De små stykker dadelsnack med chili og chokolade eller med peanut-smag er tørre i konsistensen og smager rigtig fint. Man tænker næsten ikke på, at der er mel af fårekylling i den første variant og mel fra en slags orme i den anden.

arrow Læs også: Var det noget med en insektburger?

Det er under et år siden, at Jessica Buhl-Nielsen og Malena Sigurgeirsdóttir gik i gang med deres firma Dare to Eat, hvor de laver produkter, som indeholder insekter.

Insekter en en god kilde til protein og kan måske på sigt indimellem erstatte kød.

I dag kan man købe poserne med Dare Squares i Irma, og det glæder Jessica Buhl- Nielsen, at Irma i Roskilde bliver ved med at være den butik, som sælger mest af produkterne.

- Folk er bare friske og åbne her i Roskilde, siger Jessica Buhl-Nielsen, som har boet en del af sin opvækst i Veddelev, hvor hun fra 8. klasse gik på Himmelev Skole og senere på Roskilde Gymnasium.

Jessica Buhl-Nielsen ser insekterne som et supplement til kød.

- Så kan man udvide sin smagshorisont. Vi håber, vi sætter nogle tanker i gang, siger Jessica Buhl-Mielsen og påpeger, at firkanterne i Dare Squares er en venlig og blid måde at introducere insekterne som spise på.

Hun røber, at de har store mål om at lave flere produkteter, hvor der indgår insektmel. Det kan eksempelvis være en insektfalaffel, så proteinkilden bliver en egentlig køderstatning.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde lørdag den 21. oktober. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk