6. august 2020
Retten i Roskilde. Foto: Katrine Wied
Retten i Roskilde. Foto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ilter kvinde dømt til kursus efter overfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ilter kvinde dømt til kursus efter overfald
Roskilde - 09. juli 2020 kl. 08:39
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anført en af 22-årig kvinde hoppede fire kvinder, der befandt sig på Østerbro i København, ind i en bil og kørte til Roskilde for at gøre et regnskab op, da den 22-årige følte sig provokeret.

arrow Læs også: Jaloux eks dømt til at behandle sin vrede

Provokationen kom dels i nogle sms'er, dels i en telefonsamtale, som den 22-årige ikke direkte havde været en del af, men som hun havde overhørt, fordi den foregik via højttaler. Den ene part i samtalen var en mand, som var kæreste med en 15-årig kvinde. Den anden part var en kvinde, som var roomie med den 22-årige, og angiveligt havde også roomien noget kørende med manden, som ligeledes kørte samtalen over højttaler. I begge ender var der således »tilhørere« til samtalen, og det var tilhørerne, der endte med at blive rygende uvenner, da mandens 15-årige kæreste kaldte sin rival for »luder.« Rivalen var - ifølge den 22-årige - nemlig underbegavet og havde behov for at blive beskyttet. Den beskyttelse påtog den 22-årige sig at yde, så hun tog tre veninder, herunder den »underbegavede« roomie, med i bilen og kørte til Boserupvej i Roskilde, hvor den 15-årige befandt sig.

Den 22-årige måtte spørge sig frem for at finde frem til personen, hun søgte, og da de endelig stod ansigt til ansigt, gik den 22-årige i gang med at uddele lussinger, sparke, kradse i ansigtet og rive i håret, alt imens den 15-årige prøvede at skubbe den ophidsede fremmede væk. Bataljerne stoppede, da nogen ringede efter politiet.

I retten havde syv vidner temmelig forskellige opfattelser af, hvad der i grunden skete, men fælles for forklaringerne var, at de alle pegede på den 22-årige som den udfarende kraft. Derfor kendte retten hende skyldig i vold og idømte hende en betinget fængselsstraf, lige som hun blev dømt til at indgå i et kursusforløb i anger management, hvilket hun i øvrigt også selv var indstillet på.

arrow Skallenikker skal lære anger management
30. juli 2015 kl. 17:33 Opdateret: kl. 13:03
arrow Jalousi førte til vold og skud med haglgevær
18. juli 2013 kl. 13:53 Opdateret: kl. 10:02
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk