5. juni 2020
Ildens restaurant i Roskilde var buffetkædens første og åbnede i efteråret 2014. Nu er den og kædens to restauranter i København under konkursbehandling, mens restauranten i Næstved ser ud til at køre videre. Foto: Mik
Ildens restaurant i Roskilde var buffetkædens første og åbnede i efteråret 2014. Nu er den og kædens to restauranter i København under konkursbehandling, mens restauranten i Næstved ser ud til at køre videre. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ilden er slukket: Restaurantkæde ramt af konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ilden er slukket: Restaurantkæde ramt af konkurs
Roskilde - 04. april 2020 kl. 16:06
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Restaurant Ilden i Roskilde er blandt de tre af buffetkædens fire restauranter, der ifølge Ekstra Bladet er under konkursbehandling.

arrow Læs også: Ilden brænder videre efter konkursmareridt

Af Statstidende fremgår det, at anpartsselskaberne bag Ilden på Algade i Roskilde samt restauranterne på Fisketorvet og H. C. Andersens Boulevard i København blev begæret konkurs den 30. marts og nu skal behandles af skifteretten i Roskilde.

Restauranten i Roskilde åbnede i efteråret 2014 og var kædens første. Allerede fra start blev Ilden beskyldt for at have lagt sig lidt for tæt op ad buffetkæden Flammens koncept, og Flammen reagerede ved at åbne sin første sjællandske restaurant kort efter på Ro's Torv i Roskilde. Flammen blev grundlagt i Jylland i 2009.

Ildens restaurant i Næstved lader til at fortsætte, men har lige som de øvrige restauranter holdt lukket de seneste uger. På Ildens hjemmeside står der kun, at restauranterne er lukket frem til den 13. april, men den eneste aktive facebookside er Næstved-restaurantens. De øvrige restauranters facebooksider virker ikke længere.

arrow Der er stadig liv i Ilden
11. april 2020 kl. 07:30 Opdateret: kl. 18:40
arrow Buffetrestauranter lukker under corona-krisen
15. marts 2020 kl. 22:13 Opdateret: kl. 17:50
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk